Nothing to see here, move along, move along
spacerbaschie.nl spacer  Home  Foto's  Link-dump  Links  Info  Smilies  Instellingen  
vrouw en man 2006-06-13 11:29:17 Barbamamma!  
/images/staff/images/barbamamma.jpg
Vrouwen zijn het mooist in de winter en de lente volgens dit onderzoek. Dan is immers hun taille/heupverhouding het kleinst en lijkt hun figuur het meest op een zandloper. In de zomer begint deze fractie alweer te stijgen tot het damesfiguur in de herfst die van een aardappel benadert ;-). Dit alles heeft te maken met de jaarlijkse variatie van het testosterongehalte, die bij dames het laagst is in de winter en de lente en het hoogst in de zomer en herfst. Het verhoogde niveau van het mannelijke hormoon in de herfst zorgt er dus ook voor dat vrouwen op dat moment meer op mannen gaan lijken.

Niet erg slim van de natuur trouwens. Zou het niet veel beter zijn om vrouwen mooier te maken in de lente en de zomer; dan laten ze immers het meest van hun figuur zien. Ik stem voor!

Er zijn 4 reacties, beoordeling: 3/5 (n=3) 
Naam:
  Reactie alleen zichtbaar voor baschie:
Reactie:

Edith 2006-06-13 14:35:34  
Maar ze zijn ook mooier in de lente:
"The study suggests women look more curvaceous in winter and spring. Men, explained Van Anders, look manlier during spring since waist and hip size becomes more uniform and less feminine."

En:
"As well, a large body of research finds that lower waist-to-hip ratios are associated with better fertility parameters and health parameters. This suggests that women should be perceived as slightly less attractive in the fall."

Leuk artikel!
baschie 2006-06-13 14:46:59  
Ik snap je punt niet helemaal :O? Of ik heb het zelf niet goed uitgelegd :-).

Wel vreemd dat mannen met minder testosteron mooier en mannelijker worden; dat lijkt me erg tegenstrijdig. Aan de andere kant zijn mannen itt vrouwen geneigd om bierbuiken te kweken, maw een grote buik/heupratio te hebben, en ik neem aan dat geen enkele vrouw een bierbuik mooi vindt :-).
Edith 2006-06-13 14:56:03  
Mijn punt? Jij zei: "Zou het niet veel beter zijn om vrouwen mooier te maken in de lente en de zomer".

Voor de zomer heb ik in het artikel geen argumenten kunnen vinden, maar in de lente zijn vrouwen "more curvaceous" en "men find lower waist-to-hip ratios in women more attractive in Western nations", dus ze zijn ook mooier in de lente. En mannen blijkbaar ook.
baschie 2006-06-13 14:58:29  
Wat ik bedoel is het volgende. Vrouwen zijn volgens het artikel mooier in winter en lente. Maar volgens mij zou het handiger zijn als "god" er lente en zomer van had gemaakt in plaats van winter en lente, dan konden we langer genieten van het feit dat de dames op de piek van hun schoonheid zijn :-). Ik denk dat het woordje "maken" aan het eind van mijn blog een beetje ongelukkig gekozen is :O.
Instellingen
Aantal weergegeven berichten
Aantal weergegeven links (in dump)
Toon alle reacties
Draai reactierichting om
Onderwerpen
FVHM
fvhm
Nieuw!
Laatste reacties
Op deze site reageren!
Naam:

Reactie:

Masonsmova  Ողջույն, ես ուզում էի իմանալ ձեր գինը.
Tedsmova  হাই, আমি আপনার মূল্য জানতে চেয়েছিলাম .
Davidsmova  Hej, jeg ønskede at kende din pris.
EthanJam  Отличный пост. я проверял постоянно этот блог и я вдохн...
Davidsmova  Hi, მინდოდა ვიცოდე თქვენი ფასი.
Johnsmova  Sawubona, bengifuna ukwazi intengo yakho.
Laatste links

Er is 1 bericht