Nothing to see here, move along, move along
spacerbaschie.nl spacer  Home  Foto's  Link-dump  Links  Info  Smilies  Instellingen  
persoonlijk 2006-06-28 10:43:43 Steiger  
/images/staff/digicam/overigen/thumbs/t_bloemetje1.jpg
Er staat een enorme steiger voor mijn huis. Ik had het eigenlijk pas door toen er een fikse plant voor mijn deur stond met daarop een briefje "sorry voor de steiger, de buurvrouw". Dat soort triviale dingen ontgaan mij meestal volledig. De buurvrouw is nogal een lastig geval. Door haar kan ik maar twee van de drie ramen gebruiken, omdat ze bang is dat ik, of n van mijn opvolgers, via het raam en de goot bij haar inbreek. Sinds ze een keer om 9 uur 's ochtends in de goot voor dat raam stond en "joohooo buurman!" riep, laat ik dat raam niet alleen dicht, maar ook verborgen achter een gordijn; rond die tijd heeft deze Adam zijn kostuum namelijk nog niet uit. Maar nu heb ik dus een plant van haar: vier dunne, stevige sprieten met groene blaadjes en grote, witte bloemen die mijn hele kamer vullen met een doordringende geur. Wie o wie kan mij vertellen wat voor plant het is, hoeveel water hij nodig heeft en of ik hem moet weggooien als hij uitgebloeid is?
Er zijn 2 reacties, beoordeling: 3/5 (n=1) 
Naam:
  Reactie alleen zichtbaar voor baschie:
Reactie:

Elske 2006-06-28 17:01:56  
Ik heb er totaal geen verstand van, maar ik vermoed dat het een lelie-achtige is. Op deze link pagina staan wat plaatjes en daar lijkt 'ie wel op. Er is ook een linkje met 'growers info' (ik vermoed hier een missende apostrof, maar weet het niet zeker) over de verzorging.
baschie 2006-06-28 17:07:51  
Woei!! Mr. Ruud is wel een koele! Ja, ik noem hem Ruud :-). Ik hoop alleen niet dat hij voorbijlopende dames in de billen gaat knijpen ;-).
Instellingen
Aantal weergegeven berichten
Aantal weergegeven links (in dump)
Toon alle reacties
Draai reactierichting om
Onderwerpen
FVHM
fvhm
Nieuw!
Laatste reacties
Op deze site reageren!
Naam:

Reactie:

nigFrige  <b><a href=link;Доставка из Китая цена</a></b>
Совреме...
Masonsmova  Ողջույն, ես ուզում էի իմանալ ձեր գինը.
Tedsmova  হাই, আমি আপনার মূল্য জানতে চেয়েছিলাম .
Davidsmova  Hej, jeg ønskede at kende din pris.
Laatste links

Er is 1 bericht