Nothing to see here, move along, move along
spacerbaschie.nl spacer  Home  Foto's  Link-dump  Links  Info  Smilies  Instellingen  
persoonlijk 2006-07-28 21:14:35 The Taco Shop  
/images/staff/images/tacoshop.jpg
De lucht was al flink aan het dichttrekken toen ik, hongerig na een paar straffe biertjes bij de br'ij, langs de Sranant aan de Ceintuurbaan fietste. Tot mijn verbazing hebben Surinaamse Chinezen ook vakantie, dus maar gauw, via de Amsteldijk, naar de enige andere Chinees die ik in de buurt ken gefietst. Zo'n beetje recht tegenover mijn huis, aan de andere kant van de Amstel op de kruising tussen de Amsteldijk en de Tolstraat, kwam ik een vol met Amerikaanse stickers beplakte, maar toch niet massaal commercieel aandoende "The Taco Shop" tegen. Nu ik dit schrijf zie ik waarom het me nooit opgevallen is: Een boom onttrekt het fel blauw oplichtende naambord aan mijn zicht en het kraaiennest van die kakvereniging tegenover verbergt hun voorruit. Aangezien op die voorruit stond dat ze ook in Kbenhavn zitten en daar de Denen het gelukkigste volkje ter wereld zijn, bestelde ik daar de Beef Chimichanga met extra Jalapeo's en liet de Chinees voor wie/wat die is. Compleet on-Amsterdams nam een bloedmooie, stralend glimlachende, donkere dame met schattige krullen mijn bestellingen op. Ze was niet alleen mooi en vriendelijk, ze was nog lief ook: Binnen de tijd dat ik buiten de zaak n sigaretje kon oproken kwam ze me het plastic tasje met Texmex voedsel nog brengen ook! In de verwarring over zoveel schoonheid, service en glimlach vergat ik dan ook glad mijn rugtas :O.

Maar goed: Wat een bergerecht! Salade, rijst, hete pepertjes en een vierkant pakketje met liefde gefrituurde rundvlees met kaas en bonen. Goddelijk! Ik kom er zeker terug. Al was het maar voor de "service" ;-).

Er zijn 5 reacties, beoordeling: 4.6/5 (n=5) 
Naam:
  Reactie alleen zichtbaar voor baschie:
Reactie:

WiPi 2006-07-28 23:11:42  
Lekker!
baschie 2006-07-28 23:15:01  
Zeker (allebei ;-))
Abdon 2006-07-29 02:25:56  
"kakvereniging" _O-
3v3rt 2006-07-30 13:11:10  
Tactisch bas. Nu kan je nog een keer een praatje gaan maken over je vergeten rugtas!
Lekiam 2006-07-31 09:20:44  
Wat een topstukje ! Meer van dit soort spannende avonturen en ik word echt een frequent bezoeker van je Blog. Heeft iemand al een goede Texmex in de buurt van het Roeterseiland gevonden ?
Instellingen
Aantal weergegeven berichten
Aantal weergegeven links (in dump)
Toon alle reacties
Draai reactierichting om
Onderwerpen
FVHM
fvhm
Nieuw!
Laatste reacties
Op deze site reageren!
Naam:

Reactie:

Masonsmova  Ողջույն, ես ուզում էի իմանալ ձեր գինը.
Tedsmova  হাই, আমি আপনার মূল্য জানতে চেয়েছিলাম .
Davidsmova  Hej, jeg ønskede at kende din pris.
EthanJam  Отличный пост. я проверял постоянно этот блог и я вдохн...
Davidsmova  Hi, მინდოდა ვიცოდე თქვენი ფასი.
Laatste links

Er is 1 bericht