Nothing to see here, move along, move along
spacerbaschie.nl spacer  Home  Foto's  Link-dump  Links  Info  Smilies  Instellingen  
culinair 2006-09-20 00:02:59 Koken met Jeran  
/images/staff/digicam/gezelligheid/kokenbijarjen/t2_bord.jpg
Koken is het perfecte knutselen, zeker als je het samen doet. De "arbeid" zelf is al geweldig, en dan mag je het gefabriceerde nog opeten ook! Vanavond samen met Jeran, bij sommigen van u beter bekend als Nico Simons, eens flink gehobbied bij hem en Suzanne thuis. Jeran is net zo'n liefhebber van koken als ik, maar heeft, in het verre Diemen, de beschikking over een veel mooiere en vooral grotere speeltuin dan ik. Ik kon me dus flink uitleven en nog meer oppervlakken smerig maken dan ik normaal al doe, zonder met de rotzooi te zitten!

Als hoofdgerecht paddestoelenrisotto met caesar salad en lamsrack in rodewijnsaus gekookt, met als toetje koffie/thee, cognac en crme brule: De vuurdoop voor mijn gasaanstekergestookte lasapparaat! Het kost je twintig minuten branden en ieder van ons een zere duim, maar dan heb je ook wat! We waren best trots op het eindresultaat: Topmaaltijd :9). Maareh, Sinterklaas: Als het je niet lukt om mij een meer opgeruimd persoon te maken, misschien is een sterkere brander dan wat?

Ik vermoed trouwens dat Jeran en Suzanne opnieuw kunnen gaan schilderen. In z'n enthousiasme heeft Jeran bij het omslaan van z'n wijnglas het wereldrecord afstandsspetteren verbroken en zowel de muur als mijn t-shirt, de tafel, mijn bord en het laminaat ondergespettert (met wijn, viespeuk!). Nog even oefenen en je spettert zo een volwassen vent van z'n brommer Jeran ;-)!

Er is 1 reactie, beoordeling: - (-) 
Naam:
  Reactie alleen zichtbaar voor baschie:
Reactie:

Jocelyne 2006-09-20 13:03:53  
Het ziet er heerlijk uit allemaal!
Instellingen
Aantal weergegeven berichten
Aantal weergegeven links (in dump)
Toon alle reacties
Draai reactierichting om
Onderwerpen
FVHM
fvhm
Nieuw!
Laatste reacties
Op deze site reageren!
Naam:

Reactie:

Masonsmova  Ողջույն, ես ուզում էի իմանալ ձեր գինը.
Tedsmova  হাই, আমি আপনার মূল্য জানতে চেয়েছিলাম .
Davidsmova  Hej, jeg ønskede at kende din pris.
EthanJam  Отличный пост. я проверял постоянно этот блог и я вдохн...
Laatste links

Er is 1 bericht