Nothing to see here, move along, move along
spacerbaschie.nl spacer  Home  Foto's  Link-dump  Links  Info  Smilies  Instellingen  
persoonlijk 2006-12-17 00:17:21 Webcam  
/images/staff/images/webcambaschie.jpg
Webcams vond ik altijd maar suffe dingen. Wie wil nu constant in de gaten gehouden worden door zo'n alziend oog. En wat als je net vergeet dat het ding aanstaat als je in je neus peutert, of nog erger, je uitkleedt voor je naar bed gaat? Het voordeel van met mensen chatten of bellen/skypen is dat je tussendoor andere dingen kunt doen. Je kunt zelfs doen alsof het je allemaal enorm interesseert, terwijl je gezicht heel iets anders laat zien. Niet zo met webcams.

Toen ik echter een maand of wat geleden met erg veel plezier met iemand chatte die een webcam aan had staan, veranderde ik van mening. Nog steeds vind ik videotelefonie vervelend. Een telefoongesprek vraagt immers al je aandacht en er wordt van je verwacht dat je die aandacht ook geeft. Bij chatten is dat echter anders. Daar ga je er meestal van uit dat de ander nog veel meer te doen heeft; het contact is meer vrijblijvend, ook of je die webcam aanzet of niet. Webcamchatten is wat dat betreft ideaal. Zonder "de hoorn erop te leggen", sluit je de "stream" af. Maar webcamchatten is eigenlijk ook heel leuk! Het zien van iemands gezicht terwijl je chat maakt het heel vertrouwd (mensen zijn immers visueel ingestelde wezens), en zien hoe iemand reageert op je chatuitspraken is geweldig. Daarom heb ik vandaag maar een webcam aangeschaft. En tot nu toe vind ik het een geweldig speeltje :-). Dusseh, als je msn hebt, ben ik te webcammen :-)

Er zijn 2 reacties, beoordeling: - (-) 
Naam:
  Reactie alleen zichtbaar voor baschie:
Reactie:

Vellah 2006-12-17 23:03:12  
gezellig! :-)
jeran 2006-12-18 09:46:15  
Webcams zijn wel heel erg 2001 hoor... Ik gebruik sinds kort met veel plezier usb zetpillen om de conversaties een persoonlijk tintje mee te geven.
Instellingen
Aantal weergegeven berichten
Aantal weergegeven links (in dump)
Toon alle reacties
Draai reactierichting om
Onderwerpen
FVHM
fvhm
Nieuw!
Laatste reacties
Op deze site reageren!
Naam:

Reactie:

nigFrige  <b><a href=link;Доставка из Китая цена</a></b>
Совреме...
Masonsmova  Ողջույն, ես ուզում էի իմանալ ձեր գինը.
Tedsmova  হাই, আমি আপনার মূল্য জানতে চেয়েছিলাম .
Davidsmova  Hej, jeg ønskede at kende din pris.
Laatste links

Er is 1 bericht