Nothing to see here, move along, move along
spacerbaschie.nl spacer  Home  Foto's  Link-dump  Links  Info  Smilies  Instellingen  
culinair 2006-12-24 22:45:49 Kerstbonbons  
/images/staff/digicam/koken/tn2_truffels.jpg
Morgen is het kerst en ik heb mezelf dit jaar opgeworpen om alles "voor bij de koffie" te verzorgen. Zaterdag dus lekker naar de Albert Cuypmarkt geweest en een kilo chocolade, een pond geroosterde hazelnoten en amandellen en een metalen beslagkom gekocht. Van Jeran kreeg ik het recept voor noten-caramel-bonbons (maak caramel, doe er geroosterde noten in, stort het op een vetvrij papiertje, maak er brokjes van en coat ze met gesmolten chocolade) en van Alton Brown het recept voor cognactruffels. De overgebleven noten en chocolade heb ik gemengd, gestort op een vetvrij papiertje en overgoten met geroosterde kokos, jummie! Het moeilijkst is toch wel de caramel en de chocolade voor de coating vloeibaar genoeg te houden om ermee te kunnen werken. Het is zo'n gruwelijke kliederboel geworden dat ik er niet gauw weer aan begin, maar het resultaat is wel geweldig! Ik ben alleen een beetje misselijk nu ;-).
Er is 1 reactie, beoordeling: - (-) 
Naam:
  Reactie alleen zichtbaar voor baschie:
Reactie:

Vellah 2006-12-25 01:47:40  
Ziet er heeerlijk uit!
Instellingen
Aantal weergegeven berichten
Aantal weergegeven links (in dump)
Toon alle reacties
Draai reactierichting om
Onderwerpen
FVHM
fvhm
Nieuw!
Laatste reacties
Op deze site reageren!
Naam:

Reactie:

Masonsmova  Ողջույն, ես ուզում էի իմանալ ձեր գինը.
Tedsmova  হাই, আমি আপনার মূল্য জানতে চেয়েছিলাম .
Davidsmova  Hej, jeg ønskede at kende din pris.
EthanJam  Отличный пост. я проверял постоянно этот блог и я вдохн...
Laatste links

Er is 1 bericht