Nothing to see here, move along, move along
spacerbaschie.nl spacer  Home  Foto's  Link-dump  Links  Info  Smilies  Instellingen  
persoonlijk 2007-03-18 12:57:28 Topfeesie!  
/images/staff/images/tafelzooi.jpg
Top dekt de lading wel :-). Wat een topavond, wat een topvrienden en wat een topcadeautjes! Sinterklaas eat your heart out! Nog nooit zoveel cadeautjes gehad en in Amsterdam zoveel vrienden over de vloer gehad als gisteren. Hoe je een man of vijftien in zo'n klein kamertje kunt proppen is mij nog steeds een raadsel, maar het werkte. Ik was zelfs een beetje bang dat de vloer het rondom het luik niet zou houden, maar het heeft het overleefd.

Van mijn getrouwde vrienden heb ik "Het zijn net mensen" van Joris Luyendijk gekregen en ik heb al van velen gehoord dat het een aanrader is; gauw lezen, want de gevende partij wil hem ook :-). Van de meest vinologische van mijn vrienden heb ik zowel een cte du Rhone (vele jaren geleden mijn introductie in de wijnwereld) als een mooie Chablis gekregen en van mijn Portugese legermaatje een LBV port ;-). De aanwezigheid van Wipi is al een verhaal op zich en ik vermoed dat hij daar in z'n volgende gastblog nog wel over zal uitwijden. Het grappigste cadeautje, genspireerd op de 160's link van Edith, is toch wel de koelkastmagneetwoordenkit, waarmee je je koelkastdeur kunt voldichten. De collegae hebben me verder opgezadeld met een enorme fietskaart van Amsterdam en een wat handzamer model met routes door de omgeving. Mijn groene bank is eindelijk wat minder lelijk met m'n nieuwe rode grand Foullard, mijn vorig jaar gekregen en inmiddels gesneuvelde eiersnijder is vervangen door een meer basproof model en een prachtige houten theedoos met zorgvuldig ingepakte inhoud zorgt ervoor dat ik de dames nog beter kan gerieven ;-). Oeh, zou ik toch bijna het kaasmes zijn vergeten!

Misschien het meest opmerkelijk punt van mijn verlanglijstje is het boek van Allen Carr: "Stoppen met roken". De Geenstijllezers onder u zullen denken dat ik een doodwens heb, maar ik vermoed dat mijn motivatie juist tegengesteld is. Het lastigvallen van mijn niet-rokende vrienden moet maar (weer) eens afgelopen zijn! Nu is stoppen met Baschie, zoals velen van mijn zeer gewaardeerde vrienden hebben gemerkt, geen kattepis. Baschie krijgt een ng korter lontje, zijn traankliertjes lijken een geheel eigen leven te gaan leiden en zijn omgeving krijgt hier natuurlijk de schuld van. Vrienden blijven met een niet-rokende Baschie is dan ook vrijwel onmogelijk, maar stoppen is onmogelijk zonder de hulp van ze. Daarom bij deze alvast een vooraankondiging: Sla 50 liter schoon water, genoeg toiletpapier en blikken soep in! Baschie gaat binnenkort stoppen! Ik denk dat ik het stoppen maar ga bijhouden op m'n blog, zodat ik nog meer sociale druk heb om het vol te houden en zodat ik een jaar na dato kan nalezen waarom 1 sigaretje lenen geen goed idee is.

Bedankt voor de topavond en tot volgend jaar! ;-)

Er zijn 3 reacties, beoordeling: 5/5 (n=2) 
Naam:
  Reactie alleen zichtbaar voor baschie:
Reactie:

Abdon 2007-03-18 16:03:38  
Het was top, Bas d:)b En succes met het stoppen!
Jocelyne 2007-03-19 08:28:09  
Jammer dat ik er niet bij kon zijn.... succes met het stoppen!!!
WiPi 2007-03-21 19:58:50  
Ha Bas, was gezellig! En een stuk aangenamer dan de velddienst van de afgelopen 3 dagen ;-) Vanacht 1h30m geslapen i.v.m. een alarmoefening... Vanuit het kasteeel een hartelijke groet, WP
Instellingen
Aantal weergegeven berichten
Aantal weergegeven links (in dump)
Toon alle reacties
Draai reactierichting om
Onderwerpen
FVHM
fvhm
Nieuw!
Laatste reacties
Op deze site reageren!
Naam:

Reactie:

Masonsmova  Ողջույն, ես ուզում էի իմանալ ձեր գինը.
Tedsmova  হাই, আমি আপনার মূল্য জানতে চেয়েছিলাম .
Davidsmova  Hej, jeg ønskede at kende din pris.
EthanJam  Отличный пост. я проверял постоянно этот блог и я вдохн...
Davidsmova  Hi, მინდოდა ვიცოდე თქვენი ფასი.
Johnsmova  Sawubona, bengifuna ukwazi intengo yakho.
Laatste links

Er is 1 bericht