Nothing to see here, move along, move along
spacerbaschie.nl spacer  Home  Foto's  Link-dump  Links  Info  Smilies  Instellingen  
vrouw en man 2007-04-08 12:51:46 De houdbare vrouw  
/images/staff/images/Beperkthoudbaar.jpg
Er schijnt geen dertiger op TV te zijn zonder botox in haar voorhoofd, geen vagina in de Playboy nog echt, geen modefoto zonder Photoshop en geen modebladredactie zonder gratis behandeling door een plastisch chirurg. Geen wonder dat zelfs de mooiste vrouwen zich niet mooi vinden; en toch raar dat zoveel mannen daar blijkbaar anders over denken :-).

Ik loop voortdurend achter de feiten aan omdat ik nauwelijks TV kijk, dus ik hoop dat jullie het me niet kwalijk nemen dat ik vandaag een documentaire aanraad die precies een maand geleden op televisie is uitgezonden: Beperkt Houdbaar, van Sunny Bergman (klik hier voor een directe link naar de film). Natuurlijk gaat het in zo'n documentaire over onzekere jonge meisjes, onzekere oude vrouwen, de mode-industrie en de plastische chirurgie, maar het is vooral de keuringsdienst-van-waarde-achtige manier waarop de documentaire gemaakt is die hem zo leuk maakt. Sunny, zelf 34 en langzaam onzeker over haar uiterlijk, gaat naar een schoonheidsbeurs, de redactie van een modeblad, een fotograaf en fervent photoshopper, een buikdanscursus en later een haman, naar de VS en aldaar naar een 350.000 dollar per maand verdienende plastisch chirurg gespecialiseerd in vaginareconstructies. Gedurende de documentaire komt ze er langzaam maar zeker achter dat het ideaalbeeld waaraan vrouwen zich tegenwoordig spiegelen gephotoshopt is en daardoor altijd onhaalbaar.

Met dank aan Patrick voor de tip!

Er is 1 reactie, beoordeling: - (-) 
Naam:
  Reactie alleen zichtbaar voor baschie:
Reactie:

Patrick 2007-04-09 12:41:23  
Gelukkig komt er nog wel eens iets goeds op TV.
Wat mij facineerde is dat het pubermeisje in de documentaire, met waarschijnlijk een normale vagina, het gevoel had dat ze een "aandoening" had waaraan nodig iets moest gebeuren.
Instellingen
Aantal weergegeven berichten
Aantal weergegeven links (in dump)
Toon alle reacties
Draai reactierichting om
Onderwerpen
FVHM
fvhm
Nieuw!
Laatste reacties
Op deze site reageren!
Naam:

Reactie:

Masonsmova  Ողջույն, ես ուզում էի իմանալ ձեր գինը.
Tedsmova  হাই, আমি আপনার মূল্য জানতে চেয়েছিলাম .
Davidsmova  Hej, jeg ønskede at kende din pris.
EthanJam  Отличный пост. я проверял постоянно этот блог и я вдохн...
Davidsmova  Hi, მინდოდა ვიცოდე თქვენი ფასი.
Johnsmova  Sawubona, bengifuna ukwazi intengo yakho.
Laatste links

Er is 1 bericht