Nothing to see here, move along, move along
spacerbaschie.nl spacer  Home  Foto's  Link-dump  Links  Info  Smilies  Instellingen  
muziek 2007-04-28 22:20:27 Amy Winehouse  
/images/staff/images/amy2_gross.jpg
Je weet dat je oud aan het worden bent, wanneer je denkt via een Amerikaanse talkshow een nieuwe artiest ontdekt te hebben, en deze terugvindt in de Nederlandse top 40 op nummer 35 :D. Het aantal clips op youtube geeft ook al aan dat ze al tijden enorm populair is; ik loop keihard achter :O. Hoe dan ook, ik zag Amy Winehouse aan het eind van een erg leuke show van Jay Leno (met Bill Maher als gast), en ik was "Blown away"; ik had zo gezegd een Abdon meets KT Tunstall moment ;-). Wat een tof wijf, wat een topmuziek en wat een gave entourage!

Het is alsof het stoute, jongere zusje van de Pipettes eindelijk haar verhaal doet. Net zo retro, maar toch een stuk volwassener. Haar muziek lijkt een soort kruising tussen nachtclub jazz en blaxploitation soul, met uiteraard een wat modernere, meer Fugees achtige benadering als het gaat om de beat. Haar meest bekende nummer schijnt dus momenteel rehab te zijn, al vind ik de clip van de titelsong van haar album Back to Black een stuk gaver en ook You Know I'm No Good is heerlijk retro! Ow, en kan iemand me vertellen welk nummer ze hier overduidelijk gejat heeft??

Het kan me ineens niet meer schelen dat de terugkomst van die lelijke alienzonnenbrillen mij de toegang tot de ziel der dames ontzegt, dat het weer hip raken van die witte cowboylaarsjes zelfs de mooiste benen tot iets gruwelijks om kan toveren, of dat de herboren rode jurk met miniscule witte stipjes zelfs de meest voluptueuze vrouw kan veranderen in een sigaarrokende moeder van Johnny, Kees, Kees, Henkie en Toet. Zolang dit soort topmuziek ook weer helemaal terugkomt, neem ik die ellende allemaal voor lief! Verwacht veel requests op Itsradio! O+

Nog geen reacties, beoordeling: - (-) 
Naam:
  Reactie alleen zichtbaar voor baschie:
Reactie:

Instellingen
Aantal weergegeven berichten
Aantal weergegeven links (in dump)
Toon alle reacties
Draai reactierichting om
Onderwerpen
FVHM
fvhm
Nieuw!
Laatste reacties
Op deze site reageren!
Naam:

Reactie:

Masonsmova  Ողջույն, ես ուզում էի իմանալ ձեր գինը.
Tedsmova  হাই, আমি আপনার মূল্য জানতে চেয়েছিলাম .
Davidsmova  Hej, jeg ønskede at kende din pris.
EthanJam  Отличный пост. я проверял постоянно этот блог и я вдохн...
Davidsmova  Hi, მინდოდა ვიცოდე თქვენი ფასი.
Johnsmova  Sawubona, bengifuna ukwazi intengo yakho.
Laatste links

Er is 1 bericht