Etnisch mogen ze dan groter geworden zijn, maar ook daar laat de C1000 lelijke steken vallen. Waarom is de droge-pasta-afdeling van de C1000 vijf meter breed zonder één doos Cannelloni; waar zijn de blikken refried beans, hoe kom ik aan geraspte Cheddar en is lamsgehakt werkelijk te exotisch voor een winkel waar minimaal dertig procent van de bezoekers een etnische achtergrond heeft in wiens cultuur het lam toch een belangrijke plaats neemt? Is het trouwens echt te veel gevraagd om op het netje "Citrusvruchten" ook te vermelden om wèlk type citrusvruchten het gaat en waarom weet zelfs de bedrijfsleider niet waar de port is gebleven?
Maar toch ga ik reclame voor ze maken: Vorige week van 2 euro voor 1,50 bij de C1000! Ik was dus op zoek naar bos- of lenteuitjes voor in de soep, uitverkocht natuurlijk, toen ik een voor mij onbekend product, de knoflookstengel, tegenkwam. Wat een ge-ni-ale manier om nog meer uit je bek te stinken en erg goed nieuws voor de knoflookliefhebber. Snij het on the bias en doe het in soepen, salades of roerbak het mee in uw Aziatische gerechten. Hier heb je bijvoorbeeld een erg lekker en snel recept voor een Mexicaans geïnspireerde kippensoep. Smakelijk .