Nothing to see here, move along, move along
spacerbaschie.nl spacer  Home  Foto's  Link-dump  Links  Info  Smilies  Instellingen  
culinair 2007-06-17 13:40:22 Knoflookstengels  
/images/staff/images/KnoflookstengelsSenshyu6.jpg
Direct na de heropening van mijn verbouwde C1000 was ik aardig enthousiast: Het assortiment was flink vergroot en voor mij was vooral de uitbreiding van wat de Amerikanen de ethnic aisle noemen interessant. Toch begin ik me steeds meer te ergereren. Na vijf uur is er nauwelijks nog brood (maar dat is overal zo), groenten zijn veel te snel uitverkocht en vooral vlees dat in de aanbieding is, is niet voldoende aanwezig. Nogal vervelend als het dan om standaardproducten als kipfilet of gehakt gaat, waarvan je nooit verwacht dat een supermarkt het niet voorradig heeft.

Etnisch mogen ze dan groter geworden zijn, maar ook daar laat de C1000 lelijke steken vallen. Waarom is de droge-pasta-afdeling van de C1000 vijf meter breed zonder n doos Cannelloni; waar zijn de blikken refried beans, hoe kom ik aan geraspte Cheddar en is lamsgehakt werkelijk te exotisch voor een winkel waar minimaal dertig procent van de bezoekers een etnische achtergrond heeft in wiens cultuur het lam toch een belangrijke plaats neemt? Is het trouwens echt te veel gevraagd om op het netje "Citrusvruchten" ook te vermelden om wlk type citrusvruchten het gaat en waarom weet zelfs de bedrijfsleider niet waar de port is gebleven?

Maar toch ga ik reclame voor ze maken: Vorige week van 2 euro voor 1,50 bij de C1000! Ik was dus op zoek naar bos- of lenteuitjes voor in de soep, uitverkocht natuurlijk, toen ik een voor mij onbekend product, de knoflookstengel, tegenkwam. Wat een ge-ni-ale manier om nog meer uit je bek te stinken _O_ en erg goed nieuws voor de knoflookliefhebber. Snij het on the bias en doe het in soepen, salades of roerbak het mee in uw Aziatische gerechten. Hier heb je bijvoorbeeld een erg lekker en snel recept voor een Mexicaans geïnspireerde kippensoep. Smakelijk :honger:.

Er is 1 reactie, beoordeling: - (-) 
Naam:
  Reactie alleen zichtbaar voor baschie:
Reactie:

Patrick 2007-06-18 22:36:28  
Klinkt goed! Ik heb helaas geen c1000 in mijn buurt. Ik kom die knoflookstengel dus graag bij jou proeven.
Instellingen
Aantal weergegeven berichten
Aantal weergegeven links (in dump)
Toon alle reacties
Draai reactierichting om
Onderwerpen
FVHM
fvhm
Nieuw!
Laatste reacties
Op deze site reageren!
Naam:

Reactie:

Masonsmova  Ողջույն, ես ուզում էի իմանալ ձեր գինը.
Tedsmova  হাই, আমি আপনার মূল্য জানতে চেয়েছিলাম .
Davidsmova  Hej, jeg ønskede at kende din pris.
EthanJam  Отличный пост. я проверял постоянно этот блог и я вдохн...
Davidsmova  Hi, მინდოდა ვიცოდე თქვენი ფასი.
Laatste links

Er is 1 bericht