Nothing to see here, move along, move along
spacerbaschie.nl spacer  Home  Foto's  Link-dump  Links  Info  Smilies  Instellingen  
Italië 2007-07-07 18:28:19 Op naar Itali  
/images/staff/images/MapItalyB.jpg
Wat een overgang! Van een hele week vrijwel alleen maar leuke dingen doen, naar een hele week keihard bikkelen. Niet alleen het hele weekend, ook de avonden zat ik achter m'n beeldschermen op de UvA. Er moest een poster gemaakt worden voor een conferentie in Genua en daarvoor was data nodig; dat betekende keihard simuleren, maar helaas leverde dat zoveel interessante dingen op, dat het uiteindelijke postermaken uitgesteld werd tot donderdagmiddag drie uur. Elf uur de volgende ochtend lag hij bij de drukker. Ergens is het wel fijn om hard te hebben gewerkt voordat je op conferentie en vakantie mag. Je hebt haast het gevoel dat je het verdient hebt ;-).

Maar goed. Morgenmiddag om een uurtje of half drie land ik op Milaan Malpensa, zoek ik een trein richting Genua en meld ik me bij de receptie van Hotel Hermitage. Van maandag tot vrijdag moet ik me dan zien bezig te houden op een conferentie over statistische natuurkunde, waarna ik nog een paar dagen voor mezelf heb. Met een grote rechthoek trek ik dan per trein van Genua via Florence en Veneti terug naar Milaan, om aldaar donderdag rond acht uur 's avonds terug naar Amsterdam te vliegen. Vrijdagmiddag vertrekt dan alweer m'n trein naar Hamburg, waar ik de Duitsers wederom ga lastigvallen.

Dit is m'n eerste keer in Itali, m'n eerste keer alleen naar een conferentie (nou ja, de baas gaat ook, maar die telt niet ;-)) en de eerste keer dat ik in m'n eentje op vakantie ben (langer dan een dag :-)), dus spannend is het zeker! Ik vermoed dat ik nog ietsje vaker dan in Portugal een internetcaf die bier schenkt zal opzoeken, om leuke nerdinnen op te scharrelen en om m'n ervaringen van me af te pennen :-). Stay tuned dus, voor spannende avonturen in het land van de rijzende pizza! Ciao :bye:

Er zijn 2 reacties, beoordeling: - (-) 
Naam:
  Reactie alleen zichtbaar voor baschie:
Reactie:

jeran 2007-07-08 09:02:39  
veel plezier! :cheer:
WiPi 2007-07-08 12:38:45  
Goede reis!
Instellingen
Aantal weergegeven berichten
Aantal weergegeven links (in dump)
Toon alle reacties
Draai reactierichting om
Onderwerpen
FVHM
fvhm
Nieuw!
Laatste reacties
Op deze site reageren!
Naam:

Reactie:

Masonsmova  Ողջույն, ես ուզում էի իմանալ ձեր գինը.
Tedsmova  হাই, আমি আপনার মূল্য জানতে চেয়েছিলাম .
Davidsmova  Hej, jeg ønskede at kende din pris.
EthanJam  Отличный пост. я проверял постоянно этот блог и я вдохн...
Davidsmova  Hi, მინდოდა ვიცოდე თქვენი ფასი.
Johnsmova  Sawubona, bengifuna ukwazi intengo yakho.
Laatste links

Er is 1 bericht