Nothing to see here, move along, move along
spacerbaschie.nl spacer  Home  Foto's  Link-dump  Links  Info  Smilies  Instellingen  
/images/staff/images/denniskucinich.jpg
Is het niet vreemd dat de meeste wereldleiders, alle Amerikaanse presidentskandidaten met uitzondering van Kucinich en Gravel en zelfs de Europese overheden rechts-authoritair zijn, terwijl geen van u boven de nul scoort op de autoritair/libertijnse schaal en de meerderheid van u aan de linkse kant zit? Is er een groot verschil tussen "het volk" en u, een groot verschil tussen "de leiders" en u, of een groot verschil tussen hoe u de vragen interpreteert en beantwoordt, en hoe de mensen van politicalcompass.org de vragenlijst invullen voor politici en overheden?

Alhoewel Kucinich het laatste debat heeft gewonnen (zeggen de kijkers van ABCNews) gaat volgens de laatste Gallup poll maar 1% op Kucinich stemmen en valt Gravel buiten de significantie. Gezien hun positie op het politieke kompas zouden u waarschijnlijk, en ik zeker, bij die 1% moeten horen. Maar niet alleen u en ik zouden moeten vallen voor Kucinich' slap-socialistische gezever (;-)), 65% van de bijna 130.000 die een Amerikaanse kieswijzer om advies heeft gevraagd, zou hetzelfde moeten doen (65% van de deelnemers kreeg f Kucinich f Gravel als eerste keus). De huidige favorieten by de Democraten deden het een stuk slechter: Clinton (3,5%), Obama (3%) en Edwards (1,3%). Zou het waar zijn wat Kucinich zegt: When people vote exclusively on the issues that are important to them, without being influenced by name recognition, celebrity, or millions of dollars in advertising, Congressman Kucinich wins in a landslide,, of zijn mensen die kieswijzers op het internet invullen nou eenmaal een stuk links-libertijnser dan de gemiddelde stemmer?

U kunt hier zien of u bij de 65% hoort die het met Kucinich en Gravel eens zijn. De uitslag voor mij was als volgt: Kucinich 46, Gravel 33, Clinton 30, Edwards 29, Dodd 28, Obama 28, Biden 26, Richardson 24, Paul 0, McCain -8, Giuliani -16, Thompson -16, Cox -17, Brownback -20, Huckabee -24, Romney -34, Tancredo -38, Hunter -39. Trouwens, ook in deze test wint Kucinich mijn steun (85%), met Barack Obama (80%) en Christopher Dodd (74%) als tweede en derde. Vreemd genoeg komt Gravel pas op nummer 10.

Er zijn 4 reacties, beoordeling: - (-) 
Naam:
  Reactie alleen zichtbaar voor baschie:
Reactie:

Elske 2008-01-02 09:10:28  
Dit is geen enorm late reactie op bovenstaand bericht, maar deze blog leek me het beste aangrijpingspunt om je aandacht te vestigen op een nieuwe test: link. Is snel, best leuk en oneindig veel makkelijker dan Nederlandse stemtesten ;-)
baschie 2008-01-02 09:23:00  
Obama!
Elske 2008-01-02 10:09:05  
Ik ook, maar dat komt doordat ze niet vragen naar feministische standpunten ;-), anders was het Clinton geweest. Volgens mij komt bijna iedere Nederlander helemaal in de linkerbovenhoek uit en dus bij Obama.
Abdon 2008-01-02 11:09:43  
Ik zit vrijwel precies in het midden, Ron Paul is mijn man!
Instellingen
Aantal weergegeven berichten
Aantal weergegeven links (in dump)
Toon alle reacties
Draai reactierichting om
Onderwerpen
FVHM
fvhm
Nieuw!
Laatste reacties
Op deze site reageren!
Naam:

Reactie:

Masonsmova  Ողջույն, ես ուզում էի իմանալ ձեր գինը.
Tedsmova  হাই, আমি আপনার মূল্য জানতে চেয়েছিলাম .
Davidsmova  Hej, jeg ønskede at kende din pris.
EthanJam  Отличный пост. я проверял постоянно этот блог и я вдохн...
Davidsmova  Hi, მინდოდა ვიცოდე თქვენი ფასი.
Johnsmova  Sawubona, bengifuna ukwazi intengo yakho.
Laatste links

Er is 1 bericht