Nothing to see here, move along, move along
spacerbaschie.nl spacer  Home  Foto's  Link-dump  Links  Info  Smilies  Instellingen  
wetenschap 2007-09-06 15:14:08 De Pavlovminaar  
/images/staff/images/quailsex.jpg
Pavlov heeft weer eens een beest aan het kwijlen gekregen en zijn liefde gaat nu eens niet door de maag. De hond is ditmaal een kwartel, het belletje een peeskamer en het lekkers een gewillig kwartelwijfje.

Normaal hebben twee mannetjes die kort na elkaar met hetzelfde kwartelvrouwtje van bil gaan evenveel kans om de vader van haar kroost te worden. Laat men nu ieder van vijf opeenvolgende wilde nachten voorafgaan door een kort verpozen in een speciaal ingerichte kamer, dan associeert het mannetje deze ruimte met "vozen-in-het-verschiet" en presteert hij het de zesde keer om maar liefst in 72% van de gevallen de vader te worden, tegenover de magere 28% kans die het niet-geconditioneerde heerschap moet aanvaarden.

De conclusie die men in Science trekt is dat het Pavlov-mannetje in de anticipatie van deze amoureuze aangelegenheid iets met z'n sperma uitvogelt, bijvoorbeeld de concentratie zwemmertjes of het volume verhoogt. Maar kan de verklaring niet veel eenvoudiger? Is het niet logischer om aan te nemen dat het mannetje dat net zes dagen lang aan z'n zelfverzekerdheid met het schonere geslacht heeft mogen werken, zich gewoon een hoedje schrok toen hij dat gewillige schoon daar plotseling zo smachtend op hem zag wachten? Is het niet mogelijk dat deze overrompelde, minder ervaren knaap hierdoor gewoon slecht presteerde onder de lakens en dat hij daardoor wat van zijn zaad verprutste tijdens z'n gepruts?

Er zijn 2 reacties, beoordeling: - (-) 
Naam:
  Reactie alleen zichtbaar voor baschie:
Reactie:

Edith 2007-09-07 05:36:51  
Maar "De Man Van 28%" heeft toch ook 5 nachten achter elkaar kunnen flikflooien? Alleen wist hij het nooit van tevoren, de arme knul. Een gewaarschuwd man telt voor bijna drie hier.
baschie 2007-09-07 08:46:15  
Ah wacht, ik heb het helemaal verkeerd begrepen. De 28% man is ook 5 dagen geconditioneerd, wordt alleen de 6e nacht niet verteld dat hij weer van bil mag. Hij is dan misschien niet minder ervaren, maar is wellicht nog steeds wel overrompelt ;-)
Instellingen
Aantal weergegeven berichten
Aantal weergegeven links (in dump)
Toon alle reacties
Draai reactierichting om
Onderwerpen
FVHM
fvhm
Nieuw!
Laatste reacties
Op deze site reageren!
Naam:

Reactie:

Masonsmova  Ողջույն, ես ուզում էի իմանալ ձեր գինը.
Tedsmova  হাই, আমি আপনার মূল্য জানতে চেয়েছিলাম .
Davidsmova  Hej, jeg ønskede at kende din pris.
EthanJam  Отличный пост. я проверял постоянно этот блог и я вдохн...
Davidsmova  Hi, მინდოდა ვიცოდე თქვენი ფასი.
Johnsmova  Sawubona, bengifuna ukwazi intengo yakho.
Laatste links

Er is 1 bericht