Nothing to see here, move along, move along
spacerbaschie.nl spacer  Home  Foto's  Link-dump  Links  Info  Smilies  Instellingen  
wetenschap 2007-09-08 12:26:19 Trouwen met een robot?  
/images/staff/images/sexwithrobot.jpg
Gezien m'n eerder getoonde interesse in grappige promotieonderwerpen, immer lijdend aan het hier- had- mijn- promotie- natuurlijk- ook- over- kunnen- gaan-syndroom, kan ik het bericht dat op 11 oktober de inmiddels 62-jaar-oude Schotse schaakcomputeruitdager en ontwikkelaar van awardwinning artificial intelligence software David Levy uitgerekend in Maastricht gaat promoveren op "intieme relaties met kunstmatige partners" natuurlijk niet laten schieten. Ik heb eerlijk gezegd niet zo veel zin om nieuwsberichtjes in eigen woorden te gaan overtikken, dus lees DeMorgen als je weinig tijd, en Trouw als je veel tijd hebt. Waarom de Schot juist in Maastricht promoveert? Vanwege het liberale klimaat in Nederland natuurlijk. Laten we dat vooral zo houden :-).
Er zijn 4 reacties, beoordeling: - (-) 
Naam:
  Reactie alleen zichtbaar voor baschie:
Reactie:

Edith 2007-09-08 15:08:48  
"In Japan en Zuid-Korea is men begonnen seksrobots te verhuren in plaats van prostituees." -- Waarom hebben we hier niet eerder over gehoord?
baschie 2007-09-08 15:24:25  
Haha, klinkt als een verwijt aan baschie.nl, uw bron voor seks-technologie- en wetenschap ;-). Ik lees hier wel (link) dat robots gebruikt zijn als klantenlokker voor sex-clubs (omdat het voor mensen verboden is dit beroep uit te voeren in dat district van Japan). Had idd ook best een blogje op baschie.nl mogen worden, aangezien ik die/dat(?) blog zeker twee keer per week lees :-). Ik kan echter (nog) niets over de prostitutievervangende robot vinden. Hier (link) trouwens een interessante verzamelblog over seksrobots :-).
Edith 2007-09-08 19:57:25  
Het was geen verwijt, meer een verbaasd "Waarom weet ik dit niet?!" Zware concurrentie voor de Amsterdamse industrie. Prostitutievervangende Robot (PVR) is alvast een mooie euphemistische afko voor dit verschijnsel.
baschie 2007-09-08 22:25:25  
Ik ben idd benieuwd hoe lang het nog duurt voordat de Prostitutievervangende Robot zij aan zij met de personal video recorder staat ;-) link
Instellingen
Aantal weergegeven berichten
Aantal weergegeven links (in dump)
Toon alle reacties
Draai reactierichting om
Onderwerpen
FVHM
fvhm
Nieuw!
Laatste reacties
Op deze site reageren!
Naam:

Reactie:

Masonsmova  Ողջույն, ես ուզում էի իմանալ ձեր գինը.
Tedsmova  হাই, আমি আপনার মূল্য জানতে চেয়েছিলাম .
Davidsmova  Hej, jeg ønskede at kende din pris.
EthanJam  Отличный пост. я проверял постоянно этот блог и я вдохн...
Davidsmova  Hi, მინდოდა ვიცოდე თქვენი ფასი.
Johnsmova  Sawubona, bengifuna ukwazi intengo yakho.
Laatste links

Er is 1 bericht