Nothing to see here, move along, move along
spacerbaschie.nl spacer  Home  Foto's  Link-dump  Links  Info  Smilies  Instellingen  
persoonlijk 2007-11-02 23:00:56 Het is amazing, Mike!  
/images/staff/images/Mike_Levey.jpg
Zo, m'n artikel is opgestuurd en Peter en Annalisa, de twee professorische (niet te verwarren met provisorische) co-auteurs, kwamen me extra nog even vertellen dat ze er een goed gevoel over hadden Annalisa zei zelfs dat ze erg teleurgesteld zou zijn als onze letter het blad niet zou halen en ik ben er eigenlijk ook wel redelijk tevreden mee. PRL, zoals het blad afgekort wordt, is voor mijn gevoel toch een beetje het hoogst haalbare voor een natuurkundige en n keer in dat blad staan zou toch wel een prachtige afronding van m'n wetenschappelijke carrire zijn.

Maar wacht, dat is niet alles! Bij deze publicatie krijg je meer! Dat is geweldig Mike, vertel!? Nou, ten eerste mag/moet ik een praatje geven in Veldhoven, op de eerste dag, rond vier uur 's middags, in dezelfde sessie en hooguit een uurtje of twee eerder dan Elske, negen dagen voor m'n contract afloopt eind januari. Dat is geweldig Mike, maar er was meer? Ja, donderdagmiddag heeft een vriend van Elske m'n e-mailadres aan een potentile werkgever gegeven, die me vervolgens terugmailde met een verzoek om m'n CV. Die verstuurde ik om 17:45 die avond en om 8:45 de volgende ochtend had ik deze meneer al aan de telefoon. M'n CV was indrukwekkend, ik zou prima bij de functie en het bedrijf passen en een kennismakingsgesprek kon ik maar beter achterwegen laten. Solliciteren was het advies. Woensdag, 14 november om 11 uur sta ik dus, in pak, met een 15 minuten durende presentatie zonder projector, m'n diploma en cijferlijst, op de stoep in Capelle aan de IJssel, of all places. M'n eerste sollicitatie! W00h000 :cheer: :brrr:!

Wow, dat klinkt fantastisch Mike!. Ja! En afgelopen vrijdag was de laatste dag van de loopbaanorintatiecursus. Wat een timing en wat ben ik blij dat ik de cursus niet tegelijkertijd met Edith en Elske gedaan heb, omdat ik onderwijsverplichtingen had. Natuurlijk zou het gezellig zijn geweest, maar ik zou lang niet zo open hebben gestaan voor het idee van een nieuwe baan, netwerken, jezelf verkopen bij een sollicitatiegesprek etc. De laatste les was sollicitatietraining en die ging echt beschamend goed! M'n hoed is even flink vol veren gestoken en woensdag kan daardoor vast niet meer stuk! d:)b

Er zijn 4 reacties, beoordeling: 4/5 (n=1) 
Naam:
  Reactie alleen zichtbaar voor baschie:
Reactie:

Edith 2007-11-08 02:09:19  
Ha, dat we jou nog eens over netwerken mogen horen praten, zonder kotsende smileys erachteraan! :-)

Heel veel succes woensdag, en nadat je aangenomen bent, dan is je eerste taak duidelijk lijkt me: zorgen dat ze een projector krijgen. Presentaties zonder projector; wat is dat voor bedrijf uit het jaar nul?
Menno 2007-11-08 11:34:24  
Woooohoooooooo!!!! Dat wordt vast een topgesprek Bas en een artikel in PRL. Ik ben helemaal voor presentaties zonder projector. Terug naar het jaar 0, waar mensen nog een goed verhaal moesten vertellen ipv het over te laten aan de techniek ;-).
Patrick 2007-11-08 21:35:59  
Goed Bas, je gaat als een speer!
rini 2007-11-09 09:31:08  
Top Bas!
Heel veel succes d:)b
Instellingen
Aantal weergegeven berichten
Aantal weergegeven links (in dump)
Toon alle reacties
Draai reactierichting om
Onderwerpen
FVHM
fvhm
Nieuw!
Laatste reacties
Op deze site reageren!
Naam:

Reactie:

nigFrige  <b><a href=link;Доставка из Китая цена</a></b>
Совреме...
Masonsmova  Ողջույն, ես ուզում էի իմանալ ձեր գինը.
Tedsmova  হাই, আমি আপনার মূল্য জানতে চেয়েছিলাম .
Davidsmova  Hej, jeg ønskede at kende din pris.
EthanJam  Отличный пост. я проверял постоянно этот блог и я вдохн...
Laatste links

Er is 1 bericht