Nothing to see here, move along, move along
spacerbaschie.nl spacer  Home  Foto's  Link-dump  Links  Info  Smilies  Instellingen  
persoonlijk 2007-11-23 20:05:14 Coolz0r, een geniale blog  
/images/staff/images/headercoolz0r.gif
Ik geloof dat het dit keer de mooie, voluptueus ronde bierbuiken van deze drie zwangere, bierdrinkende dames waren die mij via David attendeerden op deze blog. Valsspelen natuurlijk. Met kinderen verwekken krijg je een kinderbuik, geen bierbuik, maar het resultaat is eender genoeg om een bierfetisjist toch te doen watertanden ;-).

Je kent het wel: je komt wat leuks tegen en denkt, als ik naar het root-domain ga, kom ik vast nog veel meer leuks tegen. Het eerste artikel dat je tegenkomt besluit je meteen te linkdumpen. Briljant denk je, een sexy reclamevideo met vage bosdieren, dat gaan baschie.nls lezertjes leuk vinden. Van het tweede artikel ben je zelfs nog meer onder de indruk. Veel visueler en praktischer heb ik de milieuproblemen rondom papiergebruik niet uitgedrukt gezien. Toegegeven, het derde artikel kende je al tijden, maar de vierde was ook al meteen blogwaardig. Hummer, now everyone will know.

Zo ga je nog even door. Eetstokjesreclame, glasschoonmaakmiddel, gezichtsreinigers genspireerd door mams, een goede manier om je laatste dag op het werk te vieren, of beddegoed waardoor je het als man beter uithoudt in bed. Het houdt maar niet op. Van dezelfde site negen van de vijftien artikelen linkdumpen. Kan niet veel beter denk.

En dus heb ik maar snel alle linkdumps weer gewist en er een blogje van gemaakt. Komt dat zien! Een briljante blog met een beroerde naam. CoolZ0r - Marketing Thoughts. Baschie.nl gaat hem zeker in de gaten houden voor u!

Hmm, volgende pagina :D. deze is oud, maar blijft leuk, en ik kende A-style en Amadeus nog niet :-). Een briljante manier om telemarketers af te wimpelen :D. Mooi verkeersbord tegen beschonken autorijden. There's always a way out (WTF?) :D.

Nog geen reacties, beoordeling: - (-) 
Naam:
  Reactie alleen zichtbaar voor baschie:
Reactie:

Instellingen
Aantal weergegeven berichten
Aantal weergegeven links (in dump)
Toon alle reacties
Draai reactierichting om
Onderwerpen
FVHM
fvhm
Nieuw!
Laatste reacties
Op deze site reageren!
Naam:

Reactie:

nigFrige  <b><a href=link;Доставка из Китая цена</a></b>
Совреме...
Masonsmova  Ողջույն, ես ուզում էի իմանալ ձեր գինը.
Tedsmova  হাই, আমি আপনার মূল্য জানতে চেয়েছিলাম .
Davidsmova  Hej, jeg ønskede at kende din pris.
EthanJam  Отличный пост. я проверял постоянно этот блог и я вдохн...
Laatste links

Er is 1 bericht