Nothing to see here, move along, move along
spacerbaschie.nl spacer  Home  Foto's  Link-dump  Links  Info  Smilies  Instellingen  
bizar 2008-01-02 13:29:54 Darwin Awards 2007  
/images/staff/images/Darwin_portrait.jpg
Elk jaar worden de Darwin Awards uitgereikt aan diegenen die zich via een domme fout uit de genenpool verwijderen en zo bewerkstelligen dat we verstoken blijven van nakomelingen met hetzelfde slechte inzicht. Eigenlijk zijn de winnaars niet heel indrukwekkend, maarja, baschie.nl is de laatste tijd veel te rustig, dus het moet maar ;-).

Voor 2007 zijn er eigenlijk twee winnaars: een naakt stelletje die beiden bewusteloos midden op de weg lagen en uiteindelijk in het ziekenhuis stierven. Niemand had enig idee hoe ze om het leven waren gekomen, tot de vondst van een net hoopje kleding op een puntdak in de buurt. Als je het dan op het dak wil doen, draag dan een klimmersharnas, of nog beter, kies een plat dak uit :-). De tweede plaats is ook wel aardig. Een alcoholist die vanwege een keelaandoening z'n alcohol rectaal innam middels een klysma. Normaal stop je ten eerste sowieso met drinken als je te ziek wordt, en anders braak je het wel uit. Dat we niet over diezelfde reflex bezitten aan de overkant van onze mond, moest deze meneer op de harde manier ondervinden, na zichzelf volgespoten te hebben met drie liter sherry. De derde plaats wordt gedeeld door drie verschillende situaties waarin metaaldieven besloten structureel belangrijke metaaldelen te stelen, waardoor ze bedolven werden onder de ingestorte bouwwerken. De Nederlander die z'n gezicht verloor omdat hij een professionele mortier met schietlont met de hand afstak, kreeg een eervolle 13e plaats.

Er is 1 reactie, beoordeling: 5/5 (n=1) 
Naam:
  Reactie alleen zichtbaar voor baschie:
Reactie:

Abdon 2008-01-02 13:51:05  
Die nummer 2! _O-

"In order to qualify for a Darwin Award, a person must remove himself from the gene pool via an "astounding misapplication of judgment." Three litres of sherry up the butt can only be described as astounding."
Instellingen
Aantal weergegeven berichten
Aantal weergegeven links (in dump)
Toon alle reacties
Draai reactierichting om
Onderwerpen
FVHM
fvhm
Nieuw!
Laatste reacties
Op deze site reageren!
Naam:

Reactie:

Masonsmova  Ողջույն, ես ուզում էի իմանալ ձեր գինը.
Tedsmova  হাই, আমি আপনার মূল্য জানতে চেয়েছিলাম .
Davidsmova  Hej, jeg ønskede at kende din pris.
EthanJam  Отличный пост. я проверял постоянно этот блог и я вдохн...
Davidsmova  Hi, მინდოდა ვიცოდე თქვენი ფასი.
Johnsmova  Sawubona, bengifuna ukwazi intengo yakho.
Laatste links

Er is 1 bericht