Nothing to see here, move along, move along
spacerbaschie.nl spacer  Home  Foto's  Link-dump  Links  Info  Smilies  Instellingen  
persoonlijk 2008-01-21 14:31:43 Updates  
/images/staff/images/replaceasyoutype.jpg
Je werk presenteren is een van de taken van een promovendus, maar ik ben er nooit zo dol op geweest. Een presentatie voor je collega's is nog wel te doen (al ben ik ook dan een zenuwpees, kan iedereen die me van de UvA kent beamen), die vinden hoe je presenteert en waar de collega nou eigenlijk mee bezig is interessanter dan het uiteindelijke wetenschappelijke resultaat. Maar een presentatie voor een publiek van onbekende wetenschappers zag ik nooit zo zitten. Daar vond ik m'n eigen werk eigenlijk niet interessant genoeg voor. Natuurlijk, voor een klein publiek van "experts" zijn de verbeteringen die ik aanbracht aan de modellen die ik onderzocht nog best waardevol, anders zouden m'n artikelen vast niet geaccepteerd zijn, maar het grote publiek vindt wat ik doet vast reuze saai.

Maar nu doe ik eindelijk iets waarvan ik hoor dat men het daadwerkelijk interessant vindt en morgen is m'n eerste (en ook meteen m'n laatste) praatje voor een groot, divers, vreemd publiek. Bij Physics@Veldhoven komen zo'n duizend natuurkundigen bij elkaar, en ik moet een 15 minuten durend praatje houden tijdens een van de parallelsessies. Er zijn zeven sessies tegelijkertijd, dus dat betekent dat ik rond de honderd man publiek mag verwachten. Brrrr! Spannend hoor! Dinsdag en woensdag ben ik dus ff AFK.

Vandaag kreeg ik ineens een ingeving toen ik m'n WW-uitkering aan het aanvragen was en m'n sollicitatieactiviteiten doornam. Gesolliciteerd en aangenomen per 1 maart, check. Overige activiteiten, eeeh, misschien kan ik Evert Jan eens vragen of ik bij hem kan solliciteren. Ik heb al een maandje verlenging, omdat ik een dag per week als computersysteembeheerder werk voor de UvA, en de voltijdsysteembeheerder is een week geleden vertrokken. Dat werd dus ineens een echte sollicitatieactiviteit, en ik geloof dat het me gelukt is; het wachten is op antwoord van personeelszaken. Ben ik mooi een extra maandje onder de pannen, zonder sollicitatieverplichtingen.

Nog geen reacties, beoordeling: - (-) 
Naam:
  Reactie alleen zichtbaar voor baschie:
Reactie:

Instellingen
Aantal weergegeven berichten
Aantal weergegeven links (in dump)
Toon alle reacties
Draai reactierichting om
Onderwerpen
FVHM
fvhm
Nieuw!
Laatste reacties
Op deze site reageren!
Naam:

Reactie:

nigFrige  <b><a href=link;Доставка из Китая цена</a></b>
Совреме...
Masonsmova  Ողջույն, ես ուզում էի իմանալ ձեր գինը.
Tedsmova  হাই, আমি আপনার মূল্য জানতে চেয়েছিলাম .
Davidsmova  Hej, jeg ønskede at kende din pris.
EthanJam  Отличный пост. я проверял постоянно этот блог и я вдохн...
Laatste links

Er is 1 bericht