Nothing to see here, move along, move along
spacerbaschie.nl spacer  Home  Foto's  Link-dump  Links  Info  Smilies  Instellingen  
persoonlijk 2008-02-28 20:42:49 De laatste loodjes  
/images/staff/images/loodjes.jpg
Of ik nog nooit in m'n leven zo hard gewerkt heb betwijfel ik, maar ik heb in elk geval keihard en supergeconcentreerd gewerkt deze week. Op een bepaald moment ontstond er ineens urgentie en die won het gek genoeg totaal van m'n zenuwen en mijn afkeer. Ik zag enorm op tegen alle problemen die ik tegen zou komen tijdens het schrijven, en het grootste obstakel was de angst dat ik erachter zou komen dat ik in het verleden iets fout gedaan heb waardoor m'n berekeningen niet meer kloppen. Je gaat immers n tot vier jaar na dato nog eens goed voor zo'n afleiding zitten, om hem duidelijk en helder aan je lezers uit te leggen, en dan bestaat de kans dat je een minnetje ontdekt die er niet had moeten zijn, of dat er ergens een factor wortel twee ontbreekt. Dat laatste is me trouwens al eens eerder overkomen, maar gelukkig bleek dat overkomelijk. De afgelopen paar weken had ik er zeker vijf keer last van. Totale paniek! Opspringen, als een kip zonder kop rondlopen en "alles wat ik in mijn derde jaar gedaan heb is fout!" roepen. Gelukkig bleek telkens net voordat ik in radeloosheid de prof opbelde dat er niets aan de hand was, maar dat heeft me wel vijf maanden van m'n leven gekost :-).

Drie dagen geleden zag ik ineens licht aan het eind van de tunnel. M'n werktempo ging nog harder omhoog, ik werkte tot laat door en alles wat ik probeerde lukte. Ik heb in die drie dagen gedaan waar ik normaal drie weken over doe. Morgen is m'n laatste werkdag. Ik moet nog een mini-inleiding (in chapter this we do that, in chapter sister we do so) en een samenvatting (in chapter this we did that, in chapter sister we did so) schrijven, en dan gaat hij richting de printer, in een envelop, en naar m'n professor voor de laatste controle. Over iets minder dan een maand wil ik het dan naar de commissie sturen en dan zal ik wel ergens in september promoveren.

ow, en morgen hoef ik hier dus hopelijk alleen nog maar "wooohooo" aan toe te vullen, met de bijbehorende smileys.

______________________________________ (deze ruimte is gereserveerd voor uitbundig gejoel).

Tja, mag ik joelen? Het ringbandje zit door m'n thesis, de thesis in een envelop en de envelop in een grote plastic bak met "overige bestemmingen". Maar de thesis heeft maar 1/4e inleiding en nog geen samenvatting. Achja, ik heb wel voor het eerst in een maand de hele nacht doorgeslapen en heerlijk fluitend m'n commissieverzoekbriefje afgeleverd bij de Kruislaan. En het is m'n laatste werkdag. Dus vooruit ende heel voorzichtig: :cheer:

Er zijn 3 reacties, beoordeling: - (-) 
Naam:
  Reactie alleen zichtbaar voor baschie:
Reactie:

Edith 2008-02-28 21:11:45  
Ik reserveer ook vast wat ruimte voor toejuichingen, goed? Hier:
-------------------------------------------------
Jocelyne 2008-02-29 14:49:05  
Goed zeg, bijna klaar!! Zet hem op, nog maar heel even!
Edith 2008-03-01 18:03:05  
Woooooohoooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!
:cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer:
Instellingen
Aantal weergegeven berichten
Aantal weergegeven links (in dump)
Toon alle reacties
Draai reactierichting om
Onderwerpen
FVHM
fvhm
Nieuw!
Laatste reacties
Op deze site reageren!
Naam:

Reactie:

Masonsmova  Ողջույն, ես ուզում էի իմանալ ձեր գինը.
Tedsmova  হাই, আমি আপনার মূল্য জানতে চেয়েছিলাম .
Davidsmova  Hej, jeg ønskede at kende din pris.
EthanJam  Отличный пост. я проверял постоянно этот блог и я вдохн...
Laatste links

Er is 1 bericht