Nothing to see here, move along, move along
spacerbaschie.nl spacer  Home  Foto's  Link-dump  Links  Info  Smilies  Instellingen  
persoonlijk 2008-04-07 16:25:47 Lopende zaken  

Vandaag een dagje vrij om aan m'n proefschrift te werken en gelijk maar even bij de hypotheekadviseur van de Rabobank langsgeweest. Jawel, Baschie is zich aan het orinteren op de huizenmarkt! Op basis van m'n bruto jaarsalaris kan ik nog net geen garagebox kopen, maar wanneer we rekening houden met een gezonde loonstijging in de komende jaren moet ik toch een twee-a-drie-kamerappartementje van tussen de 50 en 60 vierkante meter ergens in Oost kunnen kopen, aldus de adviseur. Wel is het jammer dat hij geen echt maximumbedrag heeft genoemd, en ik ben een beetje bang dat ik van een te laag bedrag uitgegaan ben om onze berekeningen te doen. Anyway, ik heb ook eens gevraagd of tienduizend meer een probleem zou zijn, en daar leek hij niet moeilijk over te doen, al zou ik dan wel een wat betere onderbouwing van m'n salarisverloop moeten meenemen, in overleg met m'n baas. Ik wacht dus even m'n eerste voortgangsgesprek af, die ik ergens in de komende twee weken heb, en ga dan pas echt toeslaan. Wel lastig, want ik ben stiekem al langs wat huisjes gefietst die op het randje van m'n budget zitten, en ik moet zeggen dat ik best graag een bod zou willen uitbrengen :D. Baschie heeft er zin in!

In totaal ongerelateerd nieuws kan ik nog melden dat m'n proefschrift uiterlijk 4 mei de deur uit gaat richting de commissie, ik zondag met m'n prof ga bikkelen om het zo ver mogelijk af te krijgen, en ik de commissie al om een datum in september heb gemaild. We houden u op de hoogte!

Er zijn 3 reacties, beoordeling: - (-) 
Naam:
  Reactie alleen zichtbaar voor baschie:
Reactie:

Patrick 2008-04-07 21:13:42  
Herkenbaar: als je eenmaal serieus huizen gaat kijken wil je ook kopen.
Edith 2008-04-07 23:17:57  
Spannennnnnd! Hoe lang is je proeftijd? (Ik neem aan dat je daarop wacht, of niet?)
baschie 2008-04-07 23:21:15  
2 maanden maar, dus 1 mei. Maar ik wacht idd ook even op een gesprek over mijn inkomstenverloop. Zeker spannend, 't gaat om een boel geld :O.
Instellingen
Aantal weergegeven berichten
Aantal weergegeven links (in dump)
Toon alle reacties
Draai reactierichting om
Onderwerpen
FVHM
fvhm
Nieuw!
Laatste reacties
Op deze site reageren!
Naam:

Reactie:

Masonsmova  Ողջույն, ես ուզում էի իմանալ ձեր գինը.
Tedsmova  হাই, আমি আপনার মূল্য জানতে চেয়েছিলাম .
Davidsmova  Hej, jeg ønskede at kende din pris.
EthanJam  Отличный пост. я проверял постоянно этот блог и я вдохн...
Laatste links

Er is 1 bericht