Nothing to see here, move along, move along
spacerbaschie.nl spacer  Home  Foto's  Link-dump  Links  Info  Smilies  Instellingen  
/images/staff/images/tafelzooi.jpg
Vrijdag voorverjaardag van Abdon in de Ierse pub, zaterdag verjaardag Abdon, ook in de Ierse pub, zondag bijkomen, maandag officieuze verjaardag van m'n moeder en onverwachts binnenvallen bij Patrick in Amersfoort, dinsdag avondcursus "wat doet een consultant" in Rotterdam, woensdag vanaf 23:00 uur Nils ontvangen met biertjes, donderdagochtend rijbewijs verlengen en promotie Jarek, donderdagavond feest van Jarek, vrijdagochtend met kleine oogjes weer werken, vrijdagavond met nog kleinere oogjes en vrienden van Nils naar de kroeg, zaterdag naar het strand van Zandvoort en naar de Verjaardag van Patrick en Corien, zondag officiele verjaardag van m'n ouders, maandagochtend autoruit verwisselen in Rijswijk en door m'n Tomtom omgereden via Rotterdam. Ik heb niets om over te bloggen en ben doodmoe.

Update
En vanochtend te horen gekregen dat de eigenaresse van mijn "nieuwe huurhuis" niet gaat emigreren en dus terug gaat in haar oude huis. Geen huis voor Bas. Terug naar de tekentafel. Binnenkort naar een andere optie kijken. Duurder, groter, dichter bij het centrum, maar zonder balkon of logeerkamer. Lastig :nocheer:.

Update
Volgens mij willen ze me niet in Den Haag. Nu hoor ik weer dat de eigenaar van het pand dat ik wil bekijken niet reageert, en dat de huurders van het pand niet willen meewerken met een bezichtiging, zodat ik niet voor 1 juli kan gaan kijken. Godverdomme, ik word hier echt doodongelukkig van :{ :-(

Er zijn 5 reacties, beoordeling: - (-) 
Naam:
  Reactie alleen zichtbaar voor baschie:
Reactie:

Abdon 2008-06-02 11:15:46  
Terrasje pakken vanavond, dan maar? ;-)
baschie 2008-06-02 11:17:44  
Mijn fiets staat nog aan de Nes, die moet nog wel opgehaald worden inderdaad, maar of ik daar vandaag "aan toe kom". Morgen? ;-)
Menno 2008-06-04 13:37:35  
Wat een pech, Baschie! Dan maar wat afleiding door je mooie nieuwe auto...
Menno 2008-06-04 13:38:07  
Wat een pech, Baschie! Dan maar wat afleiding door je mooie nieuwe auto...
baschie 2008-06-04 14:09:16  
Helaas is de lol van zo'n nieuwe auto er snel af hoor. Nu is het gewoon een eerste klas manier om van A naar B te komen :-).
Instellingen
Aantal weergegeven berichten
Aantal weergegeven links (in dump)
Toon alle reacties
Draai reactierichting om
Onderwerpen
FVHM
fvhm
Nieuw!
Laatste reacties
Op deze site reageren!
Naam:

Reactie:

Masonsmova  Ողջույն, ես ուզում էի իմանալ ձեր գինը.
Tedsmova  হাই, আমি আপনার মূল্য জানতে চেয়েছিলাম .
Davidsmova  Hej, jeg ønskede at kende din pris.
EthanJam  Отличный пост. я проверял постоянно этот блог и я вдохн...
Laatste links

Er is 1 bericht