Nothing to see here, move along, move along
spacerbaschie.nl spacer  Home  Foto's  Link-dump  Links  Info  Smilies  Instellingen  
persoonlijk 2008-07-31 19:45:34 Rompslomp  
/images/staff/digicam/overigen/thumbs/t_wpcroc.jpg
Essent gas en stroom denkt dat ik verhuisd ben. Dat ben ik ook, maar niet van stroomleverancier, zoals zij denken. Dus stuurt Essent een "SWITCH" bericht naar de netbeheerder: Stedin, voormalig Eneco Netbeheer. Ik ben nog nooit klant van een energieleverancier geweest, dus Stedin weet niet wat ze met een SWITCH aanmoeten, die hadden liever een IN-HOUSE gehad. Dus zetten ze het maar om in "geen energieleverancier gekozen", en sturen een brief naar "de bewoners van dit pand": regel een energieleverancier, of we sluiten u af. "Bewoners van dit pand" is reclame, dus weg ermee. En twee weken later weer een brief, en wederom weg ermee. Mijn huurbaas wordt inmiddels ook lastig gevallen door Stedin, leest de brief wel, en is zo vriendelijk mij te behoeden voor de kosten van het opnieuw aansluiten: 550 euro. Gespannen hang ik dus om 8 uur 's ochtends aan de telefoon met een vriendelijke dame van Stedin, en vervolgens met iemand van Essent, die nog nooit van Stedin heeft gehoord. Wordt geregeld, weest u maar niet bang. Ik ben benieuwd. Als u lang niets van mij hoort, ben ik afgesloten.

Dan digitale televisie van ziggo. Mijn smartcard werkt, alle zenders doen het, zelfs de meest obscure Hindoestaanse en homopornografische zenders, en dat hoort ook zo, want de eerste twee weken heb je alles op proef. Na twee weken blijven dan alleen de zenders over waarvoor je betaalt, en zo had ik na twee weken opeens helemaal geen zenders meer. Goed denk ik, ik bestel wel wat zenders online, maar na nog eens twee weken krijg ik nog steeds geen kanalen. Ik bel Ziggo. Meneer leest u de handleiding niet? Nee mevrouw, ik ben een man (sort-of), die lezen geen handleidingen. Blijkt dat ik mijn smartcard had moeten aanmelden. Duh, u stuurt mij een pakket op, met smartcard, omdat ik digitale televisie heb aangevraagd, en ik moet dan naderhand tegen u vertellen dat ik graag digitale televisie wil? Is dat niet een beetje omslachtig? Dus roep ik: dan wil ik me bij deze aanmelden. Dat is goed meneer. En nu zit ik sinds vandaag ineens met 2 smartcards en twee digitale ontvangers. De KPN heeft het maar druk met mij en zaterdag mag ik weer naar het postkantoor om de boel retour afzender te doen.

Ik heb maar gauw de post opengemaakt van de waterleverancier, ik snap eerlijk gezegd niet wat er staat in die brief, water is ongeveer een euro per kuub, ze verwachten dat ik 40 kuub ga gebruiken (per wat, dat staat er weer niet bij!), ik neem aan een jaar, want 1 persoon gebruikt volgens hen 45 kuub. Maar waarom moet ik dan 50 euro per kwartaal betalen? Ze nemen echter de telefoon niet snel genoeg op, dus ik ben benieuwd, ik ga maar vast mineraalwater inslaan.

Er zijn 4 reacties, beoordeling: - (-) 
Naam:
  Reactie alleen zichtbaar voor baschie:
Reactie:

Jeran 2008-07-31 20:57:52  
Welkom in de wondere wereld van Gas en Power :de befaamde switch database. Ik druk elke dag een knopje in om onze database te synchroniseren met de switch database. Wat heb ik toch een interessante baan...

En dan ga ik nu de pedel maar weer spammen om te kijken of ze toch echt niet mijn kaft met de benodigde handtekeningen kunnen vinden. :bye:
baschie 2008-07-31 20:58:43  
succes Jeran!! Zet hem op! d:)b
Elske 2008-08-02 16:05:55  
De pedel is tot 18 augustus op vakantie en het secretariaat van de pedel tot begin augustus.
WiPi 2008-08-03 20:13:05  
Nutsbedrijven en klantgerichtheid: ze gaan niet samen. Hoe staat het eigenlijk met je parkeervergunning, waterschaps- en gemeentebelasting? En doet je telefoon het nog... ;)
Instellingen
Aantal weergegeven berichten
Aantal weergegeven links (in dump)
Toon alle reacties
Draai reactierichting om
Onderwerpen
FVHM
fvhm
Nieuw!
Laatste reacties
Op deze site reageren!
Naam:

Reactie:

Masonsmova  Ողջույն, ես ուզում էի իմանալ ձեր գինը.
Tedsmova  হাই, আমি আপনার মূল্য জানতে চেয়েছিলাম .
Davidsmova  Hej, jeg ønskede at kende din pris.
EthanJam  Отличный пост. я проверял постоянно этот блог и я вдохн...
Davidsmova  Hi, მინდოდა ვიცოდე თქვენი ფასი.
Laatste links

Er is 1 bericht