Nothing to see here, move along, move along
spacerbaschie.nl spacer  Home  Foto's  Link-dump  Links  Info  Smilies  Instellingen  
persoonlijk 2008-08-13 16:49:12 Dat belooft weinig goeds  
Mijn post komt rond het middaguur, dus ik ga dinsdag om 3 uur naar huis, om de proofs te kunnen bekijken en snel het "jawoord" naar de drukker te kunnen sturen. Natuurlijk liggen er geen proofs op mijn mat. Zal wel aan de post liggen. Ondertussen heeft mijn promotor niets meer gehoord van haar gefaxte goedkeuring. Ik mail het secretariaat, of ze het ondertekende titelblad van mijn promotor al hebben ontvangen. Geen bericht. Dus dan maar bellen. "De verantwoordelijke is ziek en de rest is op vakantie". "Maar het heeft haast mevrouw!" "Ow, er is toch nog iemand die kan tekenen. Maar op de fax heeft uw promotor "aantekening" of "andtekening" geschreven, en op deze manier lijkt het alsof uw professor helemaal geen handtekening wil zetten onder uw goedkeuring. Opnieuw faxen dus. Maar wederom nog steeds geen bericht. Gelukkig is het bureau pedel in de vakantie op woensdag gesloten, zodat ik die tenminste niet om raad kan vragen.

Dan maar weer vroeg naar huis en natuurlijk weer geen proofs. "Heeft u mijn proofs opgestuurd?" "Ja, ik heb ze zojuist op de post gedaan!". Aaaargh! Mail dan even dat je vertraging hebt. Ze heten proefschriftmaken.nl, dan moeten ze toch weten dat er deadlines aan proefschriften zitten. "Maar deze vertraging heeft geen gevolg voor de duur van het drukken", nee, maar hij wordt zo wel twee dagen later gedrukt! Maar goed dat ik een week speling heb gehouden! Snap je nu waarom ik een regelfobie heb. Alles dat ik probeer te regelen gaat altijd wel op een of andere manier mis. Ik ben benieuwd wat er tijdens mijn promotie allemaal nog fout gaat. Misschien een dubbele boeking bij de Doffer? Een treinbotsing op Utrecht centraal? Uit mijn pak scheuren? Brrr, dit belooft weinig goeds :nocheer:.

Er zijn 5 reacties, beoordeling: - (-) 
Naam:
  Reactie alleen zichtbaar voor baschie:
Reactie:

Jocelyne 2008-08-13 21:06:59  
Sterkte!
baschie 2008-08-14 17:17:11  
Dank je. De proofs zijn binnen. De kaft zag er perfect uit, de uitnodiging was alleen verkeerd geprint. Andere kleuren, en er was een verschil in kleur tussen twee aangrenzende vlakken, die er helemaal niet mocht wezen.

Toen ik mijn correcties gestuurd had naar de drukker bedacht ik me ineens: shit, ik heb nog niets gehoord van de Pedel. Toch maar even de pedel gebeld, die had natuurlijk nog niets ontvangen, maar ik mocht mijn titelblad mailen. Had ik "Universiteit van Amsterdam" gezet onder "Faculteit der Natuurwetenschappen, etc", mocht niet! Gauw de drukker teruggemaild met nog een andere versie, maar die sluit natuurlijk om 17 uur. En nu maar hopen dat de drukker de versies niet door elkaar gaat halen!!
Edith 2008-08-15 23:49:34  
Wow. Het lijkt wel of proefschriften drukken niet zonder drama kan! Gelukkig ben je nog niet onder de spanning bezweken... Sterkte nog even...
Edith 2008-08-16 20:57:29  
Vreemd, ik had een reactie geschreven een paar dagen geleden, maar hij is verdwenen...

De strekking was: het lijkt wel of er altijd iets mis moet gaan bij het drukken van proefschriften! Gelukkig houd je je hoofd nog koel.

Wanneer komen ze? (De gedrukte exemplaren?)
baschie 2008-08-16 21:03:25  
Aan mijn logs te zien was je vergeten een "Naam" in te geven :-) (begrijpelijk, want cookies bewaren normaliter je naam, dus dat hoeven regulars nooit meer in te voeren). Om spammers tegen te gaan, komen dat soort reacties mijn database niet in. Ik zal hem erbij zetten :-).

De uitnodigingen waren inderdaad de fout van de drukker, dat is schijnbaar nu verholpen. De gedrukte exemplaren komen op 26 of 27 augustus!
Instellingen
Aantal weergegeven berichten
Aantal weergegeven links (in dump)
Toon alle reacties
Draai reactierichting om
Onderwerpen
FVHM
fvhm
Nieuw!
Laatste reacties
Op deze site reageren!
Naam:

Reactie:

Masonsmova  Ողջույն, ես ուզում էի իմանալ ձեր գինը.
Tedsmova  হাই, আমি আপনার মূল্য জানতে চেয়েছিলাম .
Davidsmova  Hej, jeg ønskede at kende din pris.
EthanJam  Отличный пост. я проверял постоянно этот блог и я вдохн...
Davidsmova  Hi, მინდოდა ვიცოდე თქვენი ფასი.
Laatste links

Er is 1 bericht