Woensdag gaan Wipi en ik naar Rheims, de 'hoofdstad' van de Champagnestreek (al roept Épernay dat trouwens ook). Een stad met veel historische plekken, champagnekelders en vooral geweldige restaurants. We hebben gisteren een aardige planning gemaakt en wederom lijkt eten en drinken het thema van de reis te zijn geworden. De eerste dag? Lekker eten in een restaurant en daarna naar de kroeg. De tweede dag? 's ochtends gebouwen, cathedralen, oude plekken, dan onze lunch bij elkaar sprokkelen bij de vele geweldige artisinale slagers, bakkers en kaasboeren die Rheims rijk is, en 's middags naar Taittinger, champagne proeven! 's avonds wederom geweldig en sjiek uit eten en daarna de kroeg in. Vrijdag via een erg leuke traiteur richting Laon, hopelijk een prachtige stad met vele middeleeuwse gebouwen, waar we vast heel goed gaan lunchen
. Plan B als alles gesloten is ivm hemelvaart: een tour van de champagnestreek. Er moet toch wel ergens iets lekkers te eten te vinden zijn op het platte land!