Nothing to see here, move along, move along
spacerbaschie.nl spacer  Home  Foto's  Link-dump  Links  Info  Smilies  Instellingen  
culinair 2012-01-08 20:00:47 Kroketten en bitterballen  

2 liter ingedikte bouillon door 1.5 kg ouwe soepkip 8 uur (4 uur voor het vlees, 8 voor de botten) te laten koken. Zeker m'n duurste, maar gelukkig ook de lekkerste bouillon die ik ooit zelfgemaakt heb. Maar wat met het overgebleven kippenvlees te doen? Ik maak er altijd ragout van, maar als ik de ragout nu eens iets dikker maak, af laat koelen, rol in bloem, dan ei, dan panko broodkruim, dan ei, weer broodkruim, en dan op 180 graden frituur... Dan krijg je geweldige, zelfgemaakte kroketten en bitterballen. Die zich nog prima (ongefrituurd) laten invriezen ook!

Er zijn 2 reacties, beoordeling: 5/5 (n=1) 
Naam:
  Reactie alleen zichtbaar voor baschie:
Reactie:

Nisse 2012-01-08 23:10:39  
Mjam, mjam...
How about sending the rest of the feast to Hamburg? :-)
The look very good!
Abdon 2012-01-09 15:22:20  
Dat ziet er echt geweldig uit, Bas!
Instellingen
Aantal weergegeven berichten
Aantal weergegeven links (in dump)
Toon alle reacties
Draai reactierichting om
Onderwerpen
FVHM
fvhm
Nieuw!
Laatste reacties
Op deze site reageren!
Naam:

Reactie:

Indexing  We present you a service for accelerating indexing of websites and backlinks in Google Yandex and Bi...
Tedsmova  Hi kam dashur të di çmimin tuaj
Tedsmova  Ndewo achọrọ m ịmara ọnụahịa gị.
Mike Vaughan   Hi there Having some bunch of links pointing to baschie.nl could have 0 value or worse for your web...
Mike Per Williams   Hello This is Mike Philips from Monkey Digital I am reaching out to you like webmaster to webmaster...
Laatste links

Er is 1 bericht