Nothing to see here, move along, move along
spacerbaschie.nl spacer  Home  Foto's  Link-dump  Links  Info  Smilies  Instellingen  
Portugal 2006-03-22 21:51:59 Lissabon!  
/images/staff/images/lisbon.jpg
Eindelijk vakantie! Vrijdag 24 maart om 12:20 vertrekt mijn vliegtuig vanaf Schiphol om om 14:10 lokale tijd aan te komen in Lissabon! Ik blijf d(m)aar 8 dagen, en vlieg dus weer terug op 1 april. Willem Pieter (AKA Wipi), mijn reisgenoot, vertrekt al om 9:00 uur op donderdagochtend vanaf Delft met de trein, om mij op te kunnen halen vanaf Aeroporto da Portella een uurtje of 30 later :-). Van te voren was het nog even stressen. De maandag nadat ik aankom moet ik gelijk naar een conferentie, alwaar ik een poster moet presenteren en die moest vanavond natuurlijk nog af. Donderdag nog even werkcollege geven, de laatste wasjes naar de wasserette brengen en alles inpakken, woei :cheer:!

Het is geloof ik nog niet al te best weer, maar de temperatuur ligt wel een stuk hoger dan hier, 15 tot 20 graden vrijdag! Dus, zomerjas mee, blousjes (overhemden ;-)) met korte mouwen, en T-shirts! We verblijven in het erg centraal gelegen Penso Londres, net buiten een druk uitgaanscentrum, dus we zitten op een prima locatie om alle leuke hoekjes te verkennen!

Voor mij is het de eerste keer dat ik ga vliegen, de eerste keer dat ik een tijdszone opschuif, de eerste keer dat ik zuidelijker dan Zwitserland ben, de eerste keer dat ik met z'n tween op vakantie ga en de eerste keer dat ik de "reis" alleen moet afleggen. Erg spannend dus! Ik hoop maar dat ik kan slapen ;-).

Update (24-03)
Alles gepakt en gezakt en zelfs, omdat ik tijd over had, alles gestreken :-). Willem Pieter zit vast in Frankrijk vanwege een staking en moest overnachten in een TGV te Bordeaux. Hij kan pas met de volgende nachttrein naar Lissabon, dus hij komt op zijn minst een dagje later. Momenteel zit hij in een bus naar Irun vanaf Dax (ligt aan de voet van de Pyrenen), omdat er nog steeds geen treinen rijden :-|.

Er zijn 2 reacties, beoordeling: - (-) 
Naam:
  Reactie alleen zichtbaar voor baschie:
Reactie:

jeran 2006-03-23 08:50:07  
Hmmm, vakantie. Lijkt mij ook wel een goed idee.
jeran 2006-03-24 14:47:05  
Waar blijft die update? :-(
Instellingen
Aantal weergegeven berichten
Aantal weergegeven links (in dump)
Toon alle reacties
Draai reactierichting om
Onderwerpen
FVHM
fvhm
Nieuw!
Laatste reacties
Op deze site reageren!
Naam:

Reactie:

Masonsmova  Ողջույն, ես ուզում էի իմանալ ձեր գինը.
Tedsmova  হাই, আমি আপনার মূল্য জানতে চেয়েছিলাম .
Davidsmova  Hej, jeg ønskede at kende din pris.
EthanJam  Отличный пост. я проверял постоянно этот блог и я вдохн...
Davidsmova  Hi, მინდოდა ვიცოდე თქვენი ფასი.
Johnsmova  Sawubona, bengifuna ukwazi intengo yakho.
Laatste links

Er is 1 bericht