Nothing to see here, move along, move along
spacerbaschie.nl spacer  Home  Foto's  Link-dump  Links  Info  Smilies  Instellingen  
Portugal 2006-03-24 23:50:22 Aangekomen!  
/images/staff/images/tap.jpg
Hoi, hier een updateje uit een internet caf. Ik was al weer bijna mijn ticket kwijt, laten vallen voor de metaaldetector :O. Vliegen is gaaf, vooral als je vlak boven de grond een flinke bocht maakt. Helaas was het flink bewolkt, dus al zat ik aan het raam, veel gezien heb ik niet. Gelukkig zijn wolkenvelden van bovenaf ook betoverend mooi! Halverwege moesten even de riemen opnieuw om, de vleugels trilden, het vliegtuig viel telkens een stuk, brrr, toch wel eng :-). Eenmaal aangekomen kwam ik erachter dat mijn telefoon in Portugal geen goed netwerk kan vinden. "Alleen noodoproepen" :-(. Dus, als ik dan eindelijk met de vrouw van mijn dromen lig te vozen, kan ik niet eens Edith via de sms ervan verwittigen. En wat voor vrouwen! Maar daarover later meer.

Vandaag dus in mijn eentje in Lissabon. Dus maar een beetje de stad verkend. Eerst Baixa verkend, meer het "Kalverstraat" gedeelte van Lissabon. Veel mooie gebouwen, fontijntjes, bogen, promenades. Blijkbaar allemaal neoclassistisch, het zal wel ;-). Zoals het hoort zag ik eruit als een toerist, dus kreeg ik, net als mijn eerste keer in Amsterdam, meteen coke en hash aangeboden. Wie denken ze wel dat ze zijn? Ik ben Nederlands. Hollanders hoeven daar niet stiekem over te doen ;-). Ze zijn dol op pleinen in Lissabon, voor elk wissewasje (een oorlog gewonnen, een dictator afgezet, dat soort kleine dingen ;-)) bouwen ze wel een standbeeld of pilaar, met daaromheen een groot plein. Goed nieuws voor Bas, dat betekent immers terasjes. Biertje gedaan op een terasje en de toeristengids opnieuw uitgeplozen. Vervolgens, via allerlei omwegen om zoveel mogelijk "bezienswaardigheden" uit de gids te zien, weer terug naar het hotel om te douchen. Lissabon is erg heuvelachtig, en mijn hotel ligt weer bovenop 1 van de hogere. Bairo Alto, de "bovenstad", maar vanaf mijn hotel gaat het alleen maar naar beneden ;-). Rond de 20 graden, 100% luchtvochtigheid, bezweet!

Loop je dan in het donker door de enge steegjes van Bairo Alto op zoek naar een restaurant, zijn alle restaurants leeg. Dan maar weer bier. Ik denk dat ik mijn "Leidseplein" voor Lissabon al gevonden heb, vanaf daar vind ik het wel (Baixa Chiado, met een teras in de buurt!). Uiteindelijk om 9 uur gegeten in een restaurant met trillende ober. Beetje raar als je alleen bent, je krijgt veel meer :-), je moet ineens al dat brood en al die olijven alleen opeten (rare olijven, met korianderzaad ofzo, ze smaakten naar chilipoeder, niet goed!) Verder broodsoep (wist ik veel, het klonk zo mooi: sopa alentejana :O) met extreem veel olijfolie en koriander. Als hoofdgerecht inktvis met rijst (jummie! :9)). Wijn erbij meneer? Doen ze een hele kan (en dat voor 2.50!). Bas laat zich niet kennen, dus mocht deze blog de schijn wekken dat hij onder invloed is geschreven, dan had je het goed geraden :-).

Owja, ik zou nog terugkomen op het onderdeel vrouwen. WOOOOW :9)!! Evert vindt hier niet veel van zijn gading, maar ik des te meer. Brunettes, bruine ogen, mooi gekleed, lieve kopjes, en dat beetje extra! Ik ga hier wonen denk ik :-), wat een schoonheden, zelfs de negerinnen zijn hier mooi! Verdorie, ben ik eindelijk in contact met een meid, is ze niet leuk ;-). Zwaar onder de indruk vaneeeh, alle indrukken, verlaat ik u weer (maar niet voordat ik nog een biertje heb besteld bij die brunette hier achter de bar, met haar interessante push-up uitstraling.

Er zijn 3 reacties, beoordeling: - (-) 
Naam:
  Reactie alleen zichtbaar voor baschie:
Reactie:

3v3rt 2006-03-25 02:33:31  
Zinloze vakantie hoor, geen blonde chicks
jeran 2006-03-28 16:17:28  
tijd voor een nieuwe denk!
Abdon 2006-03-29 00:35:50  
Ja! Er zijn toch wel meer olijke popjes in P'gal?
Instellingen
Aantal weergegeven berichten
Aantal weergegeven links (in dump)
Toon alle reacties
Draai reactierichting om
Onderwerpen
FVHM
fvhm
Nieuw!
Laatste reacties
Op deze site reageren!
Naam:

Reactie:

Masonsmova  Ողջույն, ես ուզում էի իմանալ ձեր գինը.
Tedsmova  হাই, আমি আপনার মূল্য জানতে চেয়েছিলাম .
Davidsmova  Hej, jeg ønskede at kende din pris.
EthanJam  Отличный пост. я проверял постоянно этот блог и я вдохн...
Davidsmova  Hi, მინდოდა ვიცოდე თქვენი ფასი.
Johnsmova  Sawubona, bengifuna ukwazi intengo yakho.
Laatste links

Er is 1 bericht