Nothing to see here, move along, move along
spacerbaschie.nl spacer  Home  Foto's  Link-dump  Links  Info  Smilies  Instellingen  
persoonlijk 2006-04-08 02:56:27 Karaoke  
/images/staff/images/Karaoke2.jpg
Vanavond met Jocelyne en haar afdeling op stap geweest. Eerst eten bij de Roeter, en daarna zingen in de Casablanca, waar ze woensdag tot en met zaterdag karaokeavond hebben. Leuk! Gert-Jan en Martijn beten meteen het spits af, en ik had meteen het gevoel dat ik bij de Idolsaudities terecht was gekomen; ze zouden de voorronde iig niet halen ;-). De daaropvolgende optredens waren best goed: Ik was bijvoorbeeld redelijk onder de indruk van de uitvoering van "Smooth Operator" van n der dames en ookal had ik het gevoel dat ze het liedje thuis ingestudeerd had, stond ze erbij als een echte nachtclubzangeres (met sigaret).

Er is maar n klapper met aanwezige liedjes, dus het was erg onhandig om iets uit te kiezen. Na lang beraad besloten de dames van microbiologie "Like a Virgin" van Madonna te gaan doen. Het liedje schrijf je op een kaartje met je naam erbij, en als jouw kaartje aan de beurt is wordt je naam omgeroepen. Naarmate de avond vorderde werd het steeds drukker, steeds heter en werd het publiek steeds beschonkener. Het podium van twee bij twee meter raakte aardig vol met mensen die het liefst de microfoon uit de handen van de "uitvoerende artiesten" wilde rukken en de optredens van de kleinere zangers en zangeressen werd compleet overschaduwd door boomlange Hollandsche jongens die voor op het podium aan het lallen waren. Pas na meer dan een uur, terwijl een aantal die duidelijk later hun aanvraag hadden gedaan allang aan de beurt was geweest, waren de dames aan de beurt. Maar n van de microfoons bleek het te doen, en halverwege het optreden kwamen zatte kerels vragen aan Jocelyne of ze alsjeblieft op wilden houden :O. Ik geloof ook dat een aantal kerels aardig handtastelijk begonnen te worden. De sfeer was er in de loop van de avond dus niet beter op geworden.

Nee, volgens mij is karaoke best leuk, maar niet als het zo druk is en de bezoekers zo vervelend zijn. Tijd om een andere bar op te zoeken dus, iemand in voor een duet? ;-).

Er zijn 5 reacties, beoordeling: - (-) 
Naam:
  Reactie alleen zichtbaar voor baschie:
Reactie:

jeran 2006-04-08 16:10:59  
wat een hel... en ik moet straks ook...
baschie 2006-04-08 16:13:18  
Ah, waar ga jij heen Jeran? Ennuh, je moet niets he :-).
jeran 2006-04-09 08:46:20  
ik was ook in de casablanca. jippie.
baschie 2006-04-09 08:53:17  
Hoe was het? :-)
jeran 2006-04-09 10:01:51  
'niet mijn ding' en Barbara de Loor kan niet zingen
Instellingen
Aantal weergegeven berichten
Aantal weergegeven links (in dump)
Toon alle reacties
Draai reactierichting om
Onderwerpen
FVHM
fvhm
Nieuw!
Laatste reacties
Op deze site reageren!
Naam:

Reactie:

nigFrige  <b><a href=link;Доставка из Китая цена</a></b>
Совреме...
Masonsmova  Ողջույն, ես ուզում էի իմանալ ձեր գինը.
Tedsmova  হাই, আমি আপনার মূল্য জানতে চেয়েছিলাম .
Laatste links

Er is 1 bericht