Nothing to see here, move along, move along
spacerbaschie.nl spacer  Home  Foto's  Link-dump  Links  Info  Smilies  Instellingen  
Bucatini Chipolata ofzo  
Ingrediënten
  • 200 gram (biologische ;-)) runderchipolataworstjes in dunne plakjes
  • 175 gram “echte” Italiaanse salami in blokjes
  • 5 sjalotjes, gesnipperd
  • 4 teentjes knoflook, gesnipperd
  • 1 a 2 rode pepertjes, ontdaan van zaadlijstjes en zaadjes, gesnipperd
  • glas rode wijn
  • dubbel blikje tomatenpuree
  • De Cecco™ Bucatini, of andere pasta
  • peper, zout en olijfolie naar smaak
Bereiding
  • Fruit de sjalotjes op laag vuur in olijfolie tot deze redelijk zacht zijn
  • Voeg rode peper en knoflook toe en laat deze ook zacht worden
  • Zet het vuur hoog en voeg de salami en de fijngesneden worstjes toe
  • Laat bakken tot er flink veel vet uit het vlees is getrokken en tot de chipolata bruin is
  • Blus af met een glas wijn en laat inkoken
  • Kook de pasta gaar in ruim, naar zeewater (qua zout-, niet qua afgewerkte aardolie-) smakend water.
  • Voeg blikje tomatenpuree toe en laat nog zeker 10 minuten pruttelen. Voeg water toe om het wat dunner te maken
  • Giet de pasta af en doe bij de saus. Integreer en serveer!

Instellingen
Aantal weergegeven berichten
Aantal weergegeven links (in dump)
Toon alle reacties
Draai reactierichting om
Onderwerpen
FVHM
fvhm
Nieuw!
Laatste reacties
Op deze site reageren!
Naam:

Reactie:

Masonsmova  Ողջույն, ես ուզում էի իմանալ ձեր գինը.
Tedsmova  হাই, আমি আপনার মূল্য জানতে চেয়েছিলাম .
Davidsmova  Hej, jeg ønskede at kende din pris.
EthanJam  Отличный пост. я проверял постоянно этот блог и я вдохн...
Laatste links

Er is 1 bericht