Nothing to see here, move along, move along
spacerbaschie.nl spacer  Home  Foto's  Link-dump  Links  Info  Smilies  Instellingen  
Lasagna Bechamel/Pesto  
  • 50 gram boter
  • 70 gram bloem (gezeefd)
  • ca. 700ml melk
  • potje pesto
  • parmezaanse kaas
  • knoflook
  • zout/peper
  • olijfolie
  • lasagnabladen
Bereiding
  • Maak een bechamelsaus:
    • Smelt de boter, als het begint te bubbelen, doe de bloem erbij en roer goed met een garde
    • Warm het deeg op een laag vuurtje goed door, maar laat het niet bruin worden
    • Voeg de melk beetje bij beetje toe en maak een gladde witte saus
  • Voeg het potje pesto toe en voeg knoflook, parmezaanse kaas en zout/peper naar smaak toe. (kale bechamelsaus is heel flauw, dus niet te zuinig!).
  • Doe de bechamelsaus laagje voor laagje met de lasagnabladen in een ingevette ovenschaal
  • Beleg de bovenkant met een laagje parmezaanse kaas en sprenkel olijfolie erover
  • Zet 40 minuten in een voorverwarmde oven op weet ik veel hoeveel graden.
  • Laat 10 minuten rusten.
  • Erg lekker bij spinazie, wel machtig. Met dank aan Francesco voor de tip!

Instellingen
Aantal weergegeven berichten
Aantal weergegeven links (in dump)
Toon alle reacties
Draai reactierichting om
Onderwerpen
FVHM
fvhm
Nieuw!
Laatste reacties
Op deze site reageren!
Naam:

Reactie:

Robertsmova  Hej jeg ønskede at kende din pris.
Indexing  We present you a service for accelerating indexing of websites and backlinks in Google Yandex and Bi...
Tedsmova  Hi kam dashur të di çmimin tuaj
Tedsmova  Ndewo achọrọ m ịmara ọnụahịa gị.
Mike Vaughan   Hi there Having some bunch of links pointing to baschie.nl could have 0 value or worse for your web...
Laatste links

Er is 1 bericht