Nothing to see here, move along, move along
spacerbaschie.nl spacer  Home  Foto's  Link-dump  Links  Info  Smilies  Instellingen  
Mafaldine met kalfsreepjes en paddestoelen  
Ingrediënten
  • 300 gram mafaldine
  • potje California runderbouillon
  • 50 gram gedroogd eekhoorntjesbrood (porcini)
  • 300 gram verse paddestoelen in reepjes/plakjes (Ik had akkerpaddestoelen, oesterzwammen, kastagnechampignons en cantarellen)
  • 350 gram kalfsschnitzel in reepjes
  • teentje knoflook
  • bosje salie in dunne reepjes gesneden
  • rode wijn
  • olijfolie
  • peper
  • truffelolie
  • roomboter
Bereiding
  • Verwarm de onverdunde runderbouillon tot het lauw-warm is en week hierin de porcini voor een half uur.
  • Laat de porcini uitlekken (vang het vocht op!) en bak het samen met de paddestoelen in wat olijfolie bruin met de knoflook en de peper
  • Kook de malfadine beetgaar in gezouten water. Laat ze uitlekken en overgiet het met de truffelolie.
  • Haal de champignons uit de pan en bak de kalfsreepjes met de salie in half olijfolie half roomboter bruin.
  • Doe de champignons met de kalfsreepjes bij de mafaldine, en voeg een beetje van het uitlekvocht van de porcini toe om het smeuig te maken
  • Blus de pan met rode wijn, laat dit tot de helft inkoken, voeg dan al het overgebleven uitlekvocht van de porcini toe en breng op smaak met peper. Dik de saus in met allesbinder, of nog beter met koude blokjes boter
  • Serveer de mafaldine op een groot bord, giet er de rodewijnsaus overheen en breng eventueel op smaak met nog wat truffelolie.

Instellingen
Aantal weergegeven berichten
Aantal weergegeven links (in dump)
Toon alle reacties
Draai reactierichting om
Onderwerpen
FVHM
fvhm
Nieuw!
Laatste reacties
Op deze site reageren!
Naam:

Reactie:

Masonsmova  Ողջույն, ես ուզում էի իմանալ ձեր գինը.
Tedsmova  হাই, আমি আপনার মূল্য জানতে চেয়েছিলাম .
Davidsmova  Hej, jeg ønskede at kende din pris.
EthanJam  Отличный пост. я проверял постоянно этот блог и я вдохн...
Laatste links

Er is 1 bericht